Kotisivustojen päivittämisestä

Entäs kotisivujen päivittäminen? Monesti pienempi kokonaisuus ja yksinkertainen kotisivu toimii suurempia kokonaisuuksia paremmin ja saattaa tehokkuudessaan ihan yllättää. Vuosien ajan olemme kuulleet yrittäjien toiveista päästä itse päivittämään sivujensa sisältöä ja toisaalta huomanneet monen päätyvän juuri päinvastaiseen lopputulokseen.

Usein tilanne voi alkaa niin että itsenäistä päivittämisvaltaa toivotaan mutta loppujen lopuksi päivittäminen koetaankin vaikeana ja turhauttavana. Yrittäjä on loistava siinä mitä tekee, mutta usein tietämätön markkinointiin, viestintään, tiedon oikeanlaiseen välittämiseen ja oikeinkirjoitukseen liittyvissä asioissa. Haluamme, että asiakkaittemme sivut ovat kauttaaltaan ammattimaisia, selkeitä ja tehokkaita. Siksi asiakkaan ei ole mahdollista päivittää sivua kokonaisuudessaan itse, lukuun ottamatta tiedosto-osio-lisäosan ja Facebook-seinän mahdollistamia päivityksiä.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme lukuisia itse-päivitettäviä-sivustoja ja huomanneet, että päivityksiä tehdään lopulta erittäin harvoin. Tällöin helpoimmaksi ratkaisuksi on osoittautunut se, että asiakas pyytää tarvittaessa ulkopuolista tekemään päivitykset, joka usein muodostuu myös kustannustehokkaimmaksi ratkaisuksi.

Yhden sivun ihme on erilainen

Yhden sivun ihme kotisivua ei asiakas voi sinällään itse päivittää, mutta sivulle voidaan liittää esimerkiksi tiedosto-osio-lisäosa, jonka avulla haluttujen sisältölaatikoiden ylläpito itsenäisesti on mahdollista. Kokonaisuus on rakennettu peruskoodikielellä, jotta sivu olisi mahdollisimman turvallinen ja helppo asiakkaillemme. Julkaisujärjestelmiin tehdään jatkuvia hakkerointiyrityksiä ja mm. siksi Yhden sivun ihme on toteutettu toisin. Asiakkaillemme on myös tärkeää, että joku muu hoitaa päivityksen ja että he voivat keskittyä ydinosaamiseensa. Olemme asiakkaillemme henkilökohtainen mediatoimisto.

Päivittämisen helpottamiseksi olemme suunnitelleet yhden sivun kokonaisuuden siten, että siihen voidaan liittää myös muita kanavia, esimerkiksi Facebook-seinä, jonka kautta asiakkaan omat Facebook-päivitykset välittyvät suoraan sivulle. Facebookin kautta päivittäminen ja julkaiseminen on erittäin helppoa. Tämä vaatii sen, että yrityksellä on oma yritykselle tarkoitettu Facebook-sivu (ei henkilökohtaista profiilia).

Jäikö johonkin oleelliseen kysymykseen vastaamatta? Kaipaisitko lisätietoja johonkin lisäosaan tai nettisuunnitteluun liittyen? Ota yhteyttä ja kysy lisää >


Lue lisää kotisivujen päivittämisestä >