Tuote- ja yritysvalokuvaukset

Yritys-, henkilö-, asunto-, tuote- ja fiiliskuvaukset saat meiltä. Valokuvauksissa suosimme luonnonvaloa aina kun mahdollista. Kuvien kautta voidaan ilmentää tunteita ja elämyksiä. Kuvien fokus voi olla toiminnallisuudessa, yksityiskohdissa, miljöössä, tunnelmassa tai henkilössä.

Henkilö- ja henkilöstökuvaukset

Henkilökuvauksissa luonnollisuus ja kuvattavan persoona ovat meillä ykkössijalla. Iloisuuden ja lämpimän tunnelman kautta tuodaan esiin myös yrityksen arvoja ja tunnelmaa. Kuvauksemme tapahtuvat sopimuksen mukaan ja mieluiten luonnonvaloa hyödyntäen. Katso esimerkkejä alla.


Tuotekuvaukset

Tuotekuvaukset voivat olla oikeastaan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Yleensä tuotteesta halutaan kuvat, kun halutaan myydä ja kuvia käyttää myynnin tukena. Katso esimerkkejä alla.


Yritys- ja palvelukuvaukset

Kun yritys myy jotakin tiettyä palvelua, kuvaukset voidaan toteuttaa palvelun ympärille siten, että kuvista välittyy haluttu tunnelma. Palvelun myyntiä hoidetaan pitkälti tunnelman välittämisellä ja siksi miljöö onkin usein tärkeässä osassa. Katso esimerkkejä alla. 

Valokuvaushinnasto

Avaa hinnastomme täällä >


Mainos- ja mediatoimisto Maijamedia sijaitsee Porvoossa, Itä-Uudellamaalla, mutta verkon mahdollistamana palvelemme ympäri Suomen – myös maailmalla. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi voit tilata tuotteitamme ja koulutusta verkossa. Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä tietyn palvelun tai tarjouksen tiimoilta? Kysy lisää yhteydenottosivun kautta ja vastaamme sinulle pikapikaa.

Maija Luomala, Maijamedia Oy

Shopping Cart
Scroll to Top