Valokuvaukset

Luonnonvalo ja luonnollisuus, niistä kuvamme rakentuvat.

Valokuvien kautta voidaan ilmentää tunteita ja elämyksiä. Kuvien fokus voi olla toiminnallisuudessa, yksityiskohdissa, miljöössä, tunnelmassa tai henkilössä. Valokuvaukset toteutetaan sopimuksen mukaan siellä, täällä tai muualla. Meiltä saat yritys-, henkilö-, asunto-, tuote- ja fiiliskuvaukset. Toteutamme myös vaalikuvauksia. Katso esimerkkejä alla.

Henkilö- ja henkilöstö

Henkilökuvauksissa luonnollisuus ja kuvattavan persoona ovat meillä ykkössijalla. Iloisuuden ja lämpimän tunnelman kautta tuodaan esiin kuvattavan (tai yrityksen) arvoja ja tunnelmaa.

Artistit

Artistikuvausten tarkoituksena on tuoda esiin taiteilijan persoonallisuus ja tyyli. Kuvaukset voidaan toteuttaa studiossa, keikkatilanteessa tai muussa sopivassa ympäristössä, joka korostaa artistin luonnetta.


Tuotekuvat

Tuotekuvaukset voivat olla oikeastaan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Yleensä tuotteesta halutaan kuvat, kun halutaan myydä ja käyttää kuvia myynnin tukena. Lisää tuotekuvauksista täällä.


Yritys- ja palvelut

Kun yritys myy palvelua, kuvaukset voidaan toteuttaa palvelun ympärille siten, että kuvista välittyy haluttu tunnelma. Palvelun myyntiä hoidetaan pitkälti tunnelman välittämisellä ja siksi miljöö ja valaistus onkin usein tärkeässä osassa kuvissa.

Asuntokuvaukset

Asuntokuvaukset toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja kohteen erityispiirteiden mukaan. Pyrimme tuomaan esiin asunnon parhaat puolet, olipa kyseessä valoisuuden korostaminen tai tilan tuntuman välittäminen. Lue lisää asuntokuvauksista täällä.

Vaaliehdokaskuvat

Vaalikuvaukset ovat tärkeä osa ehdokkaan kampanjaa. Kuvauksissa keskitymme tuomaan esiin ehdokkaan persoonan ja arvot. Kuvista välittyy ehdokkaan sanoma ja tavoite vakuuttaa äänestäjät.

Valmiit kuvauspaketit

Valokuvaushinnasto

Avaa hinnastomme täällä >