Vaalimainokset

Meiltä saat tarvitsemasi vaalimainontaan, onpa kyseessä sitten esimerkiksi vaalikuvat, vaalimainos, lyhyet videot, tienvarsimainos, vaaliteippaukset autoon, julisteet, esitteet, digitaalinen mainos tai somekampanja. Vaalimainonta vaatii tarkkaa aikataulutusta, suunnittelua ja kohdennusta. Tarjoamme toiveesi mukaisen strategian, mainosten toteutuksen ja suunnittelun. Saat toiveesi mukaisen valikoiman vaalimainoksia, jotka auttavat sinua tavoittamaan äänestäjät tehokkaasti.

On hyvä huomioida, että painotuotteiden toimitus voi viedä aikaa, joten suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa! Toimitamme valmiit suunnitelmamme valituille painotaloille, joten muista varata tarpeeksi aikaa painatukselle. On tärkeää olla ajoissa liikkeellä, sillä painotaloilla on kiire painattaa lukuisia eri vaalimainoksia samaan aikaan.

Vaalimainos

Vaalimainokset ovat tärkeä osa vaalikampanjaa. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja vaalimainontaan, kuten julisteita, esitteitä, autoteippauksia ja digitaalisia mainoksia. Me suunnittelemme mainokset puolueen ohjeiden mukaan sekä herättämään huomiota ja välittämään toivomaasi viestiä. Saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn vaalimainoksen. Olipa kyseessä painotuote, verkkosivu tai sosiaalisen median vaalikampanja, me autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavan vaalimainoksen.

Hyvä vaalimainos

Hyvä vaalimainos on selkeä, visuaalisesti houkutteleva ja viestiltään vahva. Se myös mukailee puolueen graafista ohjeistusta. Autamme sinua luomaan mainoksen, joka erottuu edukseen ja puhuttelee äänestäjiä.


Tienvarsimainos

Tienvarsimainokset ovat näkyviä ja tavoittavat ihmisiä päivittäin. Tienvarsimainoksen tehtävä on herättää huomiota. Tienvarsimainos on tehokas tapa tavoittaa ohiajava yleisö. Saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan tienvarsimainoksen. Suunnittelemme mainoksen ja toimitamme valmiit suunnitelmat valitsemallesi painotalolle.

Tienvarsimainos, hinta

Tienvarsimainoksen hinta vaihtelee koon ja sijainnin mukaan. Ota yhteyttä saadaksesi tarkemman arvion. Voimme auttaa sinua myös löytämään sopivan painotalon materiaalien toteutukseen. Katso hinnastomme täällä.

Tienvarsimainos, lupa

Tienvarsimainoksen lupa-asiat ovat tärkeitä huomioida etukäteen. Alueen lupa-asioihin kannattaa tutustua ja varmistua niistä ennen mainosten toteuttamista. Tutustu ELY-keskuksen ohjeeseen täällä.


Vaalijuliste

Vaalijulisteet ovat perinteinen ja tehokas tapa tavoittaa äänestäjät ja herättää kiinnostus. Suunnittelemme vaalijulisteet, jotka herättävät huomion ja välittävät viestisi selkeästi. Suunnittelemme ja toimitamme valmiit vaalijulisteet painotalolle, jotta ne saadaan katukuvaan oikeaan aikaan.


Vaalisivut & ehdokkaan verkkosivusto

Ehdokkaan verkkosivusto voi olla keskeinen osa ja viestintäkanava vaalikampanjan aikana. Suunnittelemme ja toteutamme vaalisivut, jotka välittävät viestisi selkeästi ja houkuttelevasti. Me autamme sinua luomaan verkkosivuston, joka on helppokäyttöinen ja houkutteleva äänestäjillesi. Sivustoa voit hyödyntää myöhemminkin eri tarkoituksissa. Katso hinnastomme täällä.

Blogi vaaliehdokkaalle

Blogi on tehokas tapa viestiä äänestäjille ja jakaa ajatuksia ennen vaaleja, vaalien aikaan ja niiden jälkeen. Autamme sinua luomaan WordPress-blogin, joka houkuttelee lukijoita ja herättää keskustelua. Katso hinnastomme täällä.


Vaalimainonta-aika

Vaalimainonnan aika on tärkeä tekijä kampanjan suunnittelussa. Aloita materiaalien valmistus hyvissä ajoin, sillä ennen vaaleja painotaloilla on ruuhkaa. Kaikki ehdokkaat haluavat julisteensa painosta ulos heti, kun ehdokasnumero on tiedossa. Tämä tarkoittaa painotalojen hetkellistä työruuhkaa. Mitä valmiimpi olet materiaaleinesi numerojen tullessa julki, sitä nopeammin saat mainoksesi ensimmäisten joukossa esille.

Vaalimainosten jakaminen

Vaalimainosten jakaminen on tehokas tapa tavoittaa äänestäjät. Ajoissa toteutettu jakelu varmistaa, että viestisi tavoittaa oikeat henkilöt oikeaan aikaan.