Tietoja meistä

Maijamedia Oy - Suomen Vahvimmat 2020-2022

Kasvukumppani yrityksesi mainontaan, mediaan ja markkinointiin

Olen Maija Luomala, mainos- ja mediatoimisto Maijamedian perustaja. Erilaiset projektit ja hankkeet kaappaavat mukaansa milloin kokonaisvaltaisiin strategia- ja muutossuunnitelmiin, kun toisinaan taas yksittäisiin logo- ja kirjaprojekteihin, kotisivuihin, hakukoneoptimointiin, sisällönsuunnitteluun, kuvauksiin tai vaikkapa somekampanjoihin.

Innostun, kun saan kehittää ja tehostaa uusia toiminnallisuuksia, digitaalistamista ja tuotteistamista yhdessä yrittäjien kanssa. Tavoitteeni on aina saada helpotettua yrittäjän elämää. Yli 23 vuoden kokemus mainonnasta, markkinoinnista ja mediasta on muodostunut liikkuvaksi elämäntavaksi, jonka raameiksi syntyikin Maijamedia vuonna 2009.

Haluan tarjota kokonaisvaltaisempaa ja henkilökohtaisempaa mentorointia ja konsultointia yrittäjille tässä enemmän ja enemmän digitaalistuvassa maailmassa, jossa ihmisiä ei tavoita, kun kone hoitaa asiakaspalvelun. Monissa tilanteissa se ei korvaa ihmistä, vaikka tehostaisikin yrityksen toimintaa. Asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä henkilökohtaisuuteen ja joustavuuteen sekä kokonaisvaltaiseen alan osaamiseen. Idearikkaudesta, läsnäolosta ja kuuntelukyvystä minua usein kiitellään.

Blogin sisältöä

Ota yhteyttä ja kerro lisää projektistasi!

    * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

    Vahvista lähetys kirjoittamalla sana "lähetä", alle:

    Googlen reCAPTCHA on suojannut tämän lomakkeen.
    Tietosuojakäytäntö   |   Käyttöehdot