Tietoja meistä

Kasvukumppani yrityksesi mainontaan, mediaan ja markkinointiin

Olen Maija Luomala, mainos- ja mediatoimisto Maijamedian perustaja. Erilaiset projektit ja hankkeet vievät mennessään milloin kokonaisvaltaisiin strategiasuunnitelmiin, kun toisinaan taas yksittäisiin logoihin, ikkuna- ja autoteippauksiin, esitteisiin, kotisivuihin, hakukoneoptimointiin, sisällönsuunnitteluun, valokuvauksiin, kirjataittoihin tai vaikkapa someen.

Luova työ synnyttää ideoita yhteistyössä. Uskon, että parhaat ideat syntyvät aina vuorovaikutteisissa keskusteluissa. Idearikkaudesta, läsnäolosta ja kuuntelukyvystä minua usein kiitelläänkin. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä henkilökohtaisuuteen, joustavuuteen ja tehokkuuteen sekä kokonaisvaltaiseen alan osaamiseen.

Innostun erityisesti, kun saan kehittää ja tehostaa uusia toiminnallisuuksia, digitaalistamista ja tuotteistamista yhdessä yrittäjien kanssa. Ota yhteyttä, jos voin olla avuksi. Palveluitamme löydät sekä verkkokaupastamme, mutta myös henkilökohtaisina palveluina.

Minuun ovat luottaneet

Olen tehnyt yhteistyötä lukuisten yritysten kanssa vuodesta 2009.

Henkilökohtaisuutta ja kohtaamista

Yli 23 vuoden kokemus mainonnasta, markkinoinnista ja mediasta on muodostunut liikkuvaksi elämäntavaksi, jonka raameiksi syntyi Maijamedia vuonna 2009.

Kokemukseni ja osaamiseni mahdollistaa kokonaisvaltaisen markkinointikonsultoinnin ja henkilökohtaisen mentoroinnin yrittäjille. Monipuoliset projektit ja hankkeet eri toimialojen ja organisaatioiden kanssa ovat tuoneet laajaa ymmärrystä eri näkökulmista. Tämä on äärimmäisen hyödyllistä tarjotessani tukea asiakkailleni.

Ydinosaaminen ja kokemus:

 • Yli 23 vuoden kokemus
 • Toimitusjohtaja vuodesta 2009
 • Laaja markkinointiymmärrys eri liiketoiminta-alueilta monipuolisine työtehtävineen

Luotettava yritys

Maijamedia Oy on saanut sertifikaatin luotettavuudesta, hyvästä asioiden hoitamisesta ja taloudellisesta vakavaraisuudesta.

Maijamedia Oy - Suomen Vahvimmat 2020-2022

Ota yhteyttä ja kerro lisää projektistasi!

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Vahvista lähetys kirjoittamalla sana "lähetä", alle:

  Shopping Cart
  Scroll to Top