Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus tapahtuu verkkokaupan kautta lisäämällä tuotteet ostoskoriin tai olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Tarkemmat tilausohjeet löydät täältä. Maksu tapahtuu turvallisesti erillisen maksupalvelutarjoajan kautta. Me emme siis tallenna tai saa tietoomme tilitietojasi.

Voit tilata tuotteitamme erillisellä laskulla ottamalla yhteyttä sähköpostitse info(a)maijamedia.com tai puhelimitse 0505707414. Näin tilattu tuote tai tuotteet toimitetaan sinulle maksusuorituksen näkyessä tilillämme.

Ennen tilaustasi sitoudut tutustumaan tuotteeseen ja tuotetietoihin huolella. Tuotteet ovat joko sähköisessä tai painetussa muodossa ja toimitustapa on yksilöity omalla tuotesivullaan. Tilaaminen tarkoittaa näiden, yksilöityjen tilausehtojen sekä asiakastieto- ja tietosuojarekisterimme hyväksymistä.

Maksaminen

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Maijamedia Oy.

  • Verifone Finland Oy
  • Keskuskatu 1 A, 00100 Helsinki
  • Asiakaspalvelu: 020 753 5192
  • Sähköposti: kuluttaja[a]verifone.fi
  • www.verifone.fi

Yksilöidyt tuotteiden tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteiden toimittaminen ja aikataulu

Verkkokaupastamme tilatut digitaaliset tuotteet toimitetaan sähköisesti tai muulla tuotteen luonteelle sopivalla tavalla. Laskulla maksettavat tuotteet toimitetaan maksusuorituksen jälkeen tai erillisen sopimuksen mukaan. Toimitustapa painetuille kirjatuotteille on postitus tai nouto Maijamedian toimistolta (Porvoon keskusta) erikseen sovittavina aikoina, ota tällöin meihin yhteyttä!

Postimaksut

Digitaalisilla tuotteilla ei ole toimitus- tai postimaksuja. Kun tilaat fyysisen tuotteen, kuten kirjan ja valitset sille postituksen, postimaksut määräytyvät painon mukaan seuraavasti:

  • 0,5 kg: 5 EUR
  • 1,5 kg: 10 EUR
  • 10 kg: 15 EUR
  • 15 kg: 20 EUR
  • 35 kg: 25 EUR

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus

Digitaalisen tuotteen palauttaminen ja tilauksen peruuttaminen

Tilauksen jälkeen tilauksesi siirtyy automaattisesti järjestelmäämme, jolloin olet vastuussa tilauksestasi eikä sitä voida perua. Avaamattoman fyysisen tuotteen voi palauttaa kauppaan (ks. alla), mutta digitaalista tuotetta ostettaessa tuotepakkaus avataan sinä hetkenä, kun tuote on tilattu. Tilaamalla olet hyväksynyt nämä ostoehdot. Tilauksen jälkeen tuotetta ei voida palauttaa, peruuttaa tai vaihtaa.

E-julkaisuilla ja digitaalisilla tuotteilla ei siis ole palautusoikeutta. Myöskään ulkopuolelta asiakkaan pyynnöstä hankituilla tuotteilla/palveluilla ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeutta ei ole tilauksen perusteella valmistettavilla tuotteilla/palveluilla.

Painetun julkaisun palauttaminen ja tilauksen peruuttaminen

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista ja 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Asiakkaan on ilmoitettava tilauksen peruuttamisesta kirjallisesti lähettämällä sähköpostia Maijamedia Oy:lle. Asiakkaan katsotaan vastaanottaneen hänelle lähetetty tilaus kahden arkipäivän kuluttua postin postileimasta, tai paketin ollessa kyseessä sinä hetkenä, kun se on luovutettu asiakkaalle. Palautettavan tuotteen mukana tulee olla tiedot tilauksesta, jolle palautus kohdistuu (tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero), sekä maksetun tilauksen ollessa kyseessä tilinumero maksun palautusta varten. Nimettömiä palautuksia emme käsittele.

Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa, myyntikelpoinen ja käyttämätön. Mikäli tuote on pakattu suojamuoviin tai kalvoon, ei tätä suojusta saa poistaa. Tuotteita tulee käsitellä varoen eikä niitä saa tarpeettomasti avata.

Emme ota vastaan peruutusajan jälkeen (14 päivää tuotteen vastaanottamisesta) lähetettyjä palautuksia tai palautuksia, joista ei ole tehty peruutusilmoitusta. Veloitamme aiheettomasta palautuksesta aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Aiheettomasti palautettu tuote on noudettavissa Maijamedia Oy:ltä, kun siihen kohdistuvat kulut on kokonaisuudessaan maksettu. Maijamedia Oy säilyttää aiheettomasti palautettua tuotetta 30 päivää, jonka jälkeen se myydään kulujen kattamiseksi. Säilytämme oikeuden laskuttaa asiakkaalta aiheettomista palautuksista aiheutuneet sellaiset kulut, joita ei ole saatu katettua tuotteen uudelleenmyynnillä.

Tilauksen peruutukset ja reklamaatiot ilmoitetaan Maijamedia Oy:lle. Kuluttaja-asiakkaiden tuotepalautukset lähetetään alla olevaan osoitteeseen.

Maijamedia Oy, ASIAKASPALAUTUS
Lundinkatu 10 B 45, 06100 PORVOO, Suomi Finland

Rajoitukset

Emme toimita laskulla tuotteita sellaisille henkilöille, joilla on Maijamedia Oy:lle erääntyneitä laskuja tai jotka toistuvasti palauttavat tilaamansa tuotteet tai muutoin käyttävät väärin palveluitamme.

Asiakkaana olet vastuussa antamistasi tiedoista ja toimitusosoitteen oikeellisuudesta, jos tuote toimitetaan postitse. Myös digitaalisten tuotteiden toimittamisessa asiakkaan tulee antaa sähköpostiosoitteensa saadakseen tuotteen ja siihen liittyvät asiakirjat. Postin toimitusosoite tulee yksilöidä ovessa näkyvän nimen, katuosoitteen ja postitoimipaikan mukaan. Nimessä tulee käyttää c/o merkintää, jos saajan nimi on eri kuin ovessa tai postilaatikossa ilmoitettu.

Jos ilmoitat toimitusosoitteesi virheellisesti ja posti palauttaa lähetyksen lähettäjälle virheen vuoksi, Maijamedia Oy on oikeutettu veloittamaan postitus- ja rahtikulut käsittelymaksuineen (12 EUR/lähetys) toteutuneiden kustannusten mukaisesti (lähetys- ja palautuskulut). Posti varaa oikeuden olla jakamatta lähetystä osoitteeseen, jossa väestörekisteritietojen tai postin omien tietojen mukaan ei asu lähetyksessä ilmoitettua henkilöä (käytettävä c/o merkintää).

Takuu ostamisen jälkeen (digitaaliset tuotteet)

Kaikki Maijamedia SHOP:n digitaaliset tuotteet on kehitetty ammattilaisten ja testihenkilöiden toimesta yli 20 vuoden kokemukseen perustuen ja luovutetaan asiakkaan käyttöön ja hyödynnettäväksi sellaisenaan ilman minkäänlaista nimenomaisesti ilmaistua tai oletettua takuuta.

Maijamedia Oy ei takaa digitaalisesti toimitettavien tuotteiden säilyvyyttä asiakkaan koneilla eikä vastaa tietojen tuhoutumisesta, katoamisesta tai muuttumisesta sekä tästä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Maijamedia Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotetta uudestaan tilauksen jälkeen, mikäli asiakas hukkaa tai hävittää jo kertaalleen saamansa digitaalisen tuotteen. Asiakkaan vastuulla on digitaalisten tuotteiden huolellinen säilyttäminen ja varmuuskopiointi lataamisen jälkeen.

Vastuu (digitaaliset tuotteet)

Maijamedia Oy ei ole vastuussa asiakkaan itse muokkaamien digitaalisten tuotepakettien sisällöstä lukuun ottamatta alkuperäisiä kuvia, ohjeita ja videoita. Tekijänoikeudet alkuperäisiin materiaaleihin säilyvät Maijamedia Oy:llä. Asiakas on itse vastuussa muuttamastaan sisällöstä. Maijamedia Oy:llä on oikeus muuttaa tarjoamiaan tuotteita ja niiden toiminnallisuutta, tilausehtoja sekä -hintoja erikseen asiasta ilmoittamatta milloin tahansa. Tilausehtojen muutokset päivitetään tälle sivulle ja muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat kaikkia tilauksia.

Huomioi, että suuri osa tuotteiden sisällöstä perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen. Vaikka pyrimme sisällön mahdollisen paikkaansa pitävään tarkkuuteen, emme ota vastuuta siinä mahdollisesti olevista virheistä tai puutteista. Käytät tietoja harkitsemallasi tavalla ja omalla vastuullasi. Esimerkit eivät välttämättä vastaa tilannettasi ja täten sinun tulee muuttaa käyttötapoja ja suosituksia oikein katsomallasi tavalla. Tuotteet ja paketit sisältävät viitteellistä tietoa, joten harkinnanvaraisuus on suositeltavaa.

Vaikka tuotteet on toteutettu niin, että saisit niistä parhaan hyödyn toimintaasi, emme voi taata, että tuloksia syntyy tai ansaitset rahaa ehdottamillamme strategioilla, suosituksilla, ideoilla tai työkaluilla. Tuotteet eivät ole ”oikotie onneen” eikä mikään sanomamme toimi takuuna saavutetuista tuloksista. Tulokset riippuvat eri tekijöistä (kuten tilaajan omista tiedoista ja taidoista, osaamisesta, omistautumisesta, liiketoiminnan ymmärryksestä, taloudellisesta tilanteesta) ja tästä syystä emme voi luvata varmaa menestystä tai hyötyä. Tilaajana olet vastuussa omista tekemisistäsi, osallistumisesi aktiivisuudesta, myynnistä ja liiketoiminnastasi yleensä. Tuotteet perustuvat vain meidän tietoomme emmekä lupaa menestystä. Emme myöskään anna ammatillista, oikeudellista, lääketieteellistä, psykologista tai taloudellista neuvontaa.

Käyttö- ja tekijänoikeudet (digitaaliset tuotteet)

Kaikki digitaaliset tuotteet ja koulutuspaketit ovat henkilökohtaisia ja yksilöllisiä hankintoja, ei kaupalliseen käyttöön tarkoitettuja. Mikäli tuotteet hankitaan eri tekijöille esimerkiksi yhteisöihin tai yrityksiin, lisenssi tulee maksaa jokaiselle yhteisön jäsenelle erikseen (1 paketti/tekijä). Tuotteita tulee tilata siis yhtä monta, kuin sillä on loppukäyttäjiä (esim. esitesuunnittelupaketti).

Mitään osaa tuotteista tai sen mukana tulevista julkaisuista ei saa kopioida, jakaa tai luovuttaa kolmansille osapuolille missään muodossa. Tuotteiden edes osittainen kopioiminen on tekijänoikeuslain vastaista ja sen tietojen luovuttaminen muille osapuolille katsotaan varastamiseksi ja sen johdosta ryhdymme toimenpiteisiin. Tuotteet on suojattu tekijänoikeus- ja immateriaalisilla oikeuksilla. Tuotteiden käyttäminen edellä mainittujen oikeuksien vastaisella tavalla on ehdottomasti kielletty.

Tuotteiden väärinkäyttö ja kopiointi on tekijänoikeusrikkomus ja rangaistava teko. Tilaajalla ei ole oikeutta siirtää, myydä, alilisensioida tai luovuttaa tuotteiden käyttöoikeutta, tuotetta tai tuotteiden osia kolmannelle ilman Maijamedia Oy:n suostumusta. Tuotteiden sisältö ja materiaali on tekijänoikeuslailla suojattua materiaalia ja sen kopiointi ei missään muodossa ole hyväksyttävää. Et saa muuttaa, kopioida, jäljentää, julkaista, ladata, lähettää, välittää, kääntää, myydä, luoda johdannaisia ​​töitä, hyödyntää tai levittää paketin tietoa missään muodossa (myöskään sähköpostitse tai muiden sähköisten välineiden avulla) edes osittain. Saat kuitenkin: ladata ja/tai tulostaa yhden kopion yksittäisiä sivuja omaan, ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että säilytät kaikki tekijänoikeus- ja muut omistusoikeustiedot paikoillaan.

Shopping Cart
Scroll to Top