Yksityisyyden suoja

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sivustomme kautta meille antamiasi henkilökohtaisia tietoja emmekä luovuta näitä tietoja kenellekään muulle. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi, ota meihin yhteyttä ja lue myös Asiakasrekisteri ja tietosuojaseloste.

Maijamedia Oy käsittelee asiakkaan luovuttamia henkilötietoja Suomen henkilötietolain mukaisesti ja käyttää tietoja ainoastaan palveluiden tarjoamiseen ja asiakkaan valtuuttamien tilausten tekemiseen.

Tekijänoikeudet ja vastuuvapauslauseke

© Vuodesta 2009. Maijamedia Oy. Kaikki oikeudet pidätetään, erityisesti tuotteisiin teksteihin, kuviin ja muihin kotisivuillamme julkaistuihin tekijänoikeuden alaisiin töihin liittyen. Kaikki kotisivujemme sisältöjen kopioiminen, jakaminen, tallentaminen, levittäminen, siirtäminen tai muu käyttö ilman Maijamedia Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta on kielletty.

Maijamedia Oy hallinnoi sivustoa. Kaikki sivustoon liittyvät oikeudet ovat Maijamedia Oy:n yksinomaista omaisuutta, ellei toisin ole mainittu. Kaikki sivustolla julkaistut tiedot, on annettu Maijamedia Oy:n parhaiden tietojen mukaan. Kyseisiä tietoja ei missään tilanteessa (lain sallimissa rajoissa) voida katsoa miksikään takuuksi tai lupaukseksi, eivätkä ne aiheuta Maijamedia Oy:lle mitään korvausvelvollisuutta.

Maijamedia Oy voi ilman korvausvelvollisuutta ja oman harkintansa mukaan muokata tai muuttaa sivustoa tai jotakin sen osaa tai lakkauttaa sivuston tai jonkin sen osan milloin tahansa. Linkit kolmansien osapuolien sivustoille eivät muodosta Maijamedia Oy:n hyväksyntää kyseisille sivustoille eikä Maijamedia Oy vastaa sivustojen käytettävyydestä tai niiden sisällöstä.

Kaikki sivustoon tai sen käyttöön liittyvät vaateet ja kanteet käsitellään ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaan, pois lukien sen lainvalintaa koskevat säädökset.