Usein kysyttyä

Haluan osallistua verkkokurssille, mutten tiedä miten se tapahtuu.

Siirry haluamasi kurssin sivulle ja klikkaa ”lisää ostoskoriin”. Voit tehdä tilauksen joko tällä tavoin verkon kautta tai tilaamalla laskun ottamalla meihin yhteyttä. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja kurssisi voi alkaa omalla aikataulullasi.

Haluan tilata tuotteita, mutten halua maksaa verkkokaupan kautta.

Kaikki tuotteemme ovat aina tilattavissa myös laskulla. Ota meihin henkilökohtaisesti yhteyttä joko puhelimitse 0505707414 tai sähköpostitse info(a)maijamedia.com ja autamme sinua tilauksessasi eteenpäin.

Olen kiinnostunut Yhden sivun ihme® -kotisivuista, miten etenemme?

Ota meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä, että miten toivot kotisivusi toimivan ja miten tuottelias se voisi parhaimmillaan olla. Yhden sivun ihme® on kattava ja opastava palvelu alusta loppuun. Toteutamme myös yksilöllistä kotisivusuunnittelua.

Voinko palauttaa kirjatuotteen tai peruuttaa tilauksen?

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa kirjatilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista ja 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Asiakkaan on ilmoitettava tilauksen peruuttamisesta kirjallisesti lähettämällä meille sähköpostia.

Etsin yritykselleni edullista logoa, olisiko teillä ehdotuksia?

Tutustu valmislogoihimme silmäilemällä logopankkimme valmislogovaihtoehtoja. Mikäli et löydä sopivaa valmiiden joukosta, ota yhteyttä niin esittelemme sinulle vielä julkaisemattomia logovaihtoehtojamme. Toteutamme myös yksilöllistä logosuunnittelua.

Olen kiinnostunut mainostoimiston palveluistanne, miten etenemme?

Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi. Etenemme toimeksiantosi mukaan tuntityönä tai erillisen tarjouksen mukaan. Tutustu mainostoimistomme hinnastoon täällä.

Heräsikö muuta kysyttävää?

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Autamme sinua mielellämme.

Shopping Cart
Scroll to Top