Usein kysyttyä

Voinko palauttaa kirjatuotteen tai peruuttaa tilauksen?

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa kirjatilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista ja 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Asiakkaan on ilmoitettava tilauksen peruuttamisesta kirjallisesti lähettämällä meille sähköpostia. Lue tilaus- ja toimitusehdot täällä.

Haluan osallistua verkkokurssille, mutten tiedä miten se tapahtuu.

Siirry haluamasi kurssin sivulle ja klikkaa ”lisää ostoskoriin”. Voit tehdä tilauksen joko verkon kautta tai laskulla ottamalla meihin yhteyttä. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja kurssisi alkaa omalla aikataulullasi.

Haluan tilata tuotteita, mutten halua maksaa verkkokaupassa.

Kaikki tuotteemme ovat tilattavissa myös laskulla. Myös verkkokaupassa on mahdollisuus valita maksaa suoraan pankkitilille ilman erillisiä maksunvälityspalveluita. Ota meihin henkilökohtaisesti yhteyttä joko puhelimitse 0505707414 tai sähköpostitse info(a)maijamedia.com ja autamme sinua tilauksessasi eteenpäin.

Olen kiinnostunut Yhden sivun ihme® -kotisivuista, miten etenemme?

Ota meihin yhteyttä. Pohditaan yhdessä miten kotisivusi toimivat ja miten tuotteliaat ne voisivat parhaimmillaan olla. Yhden sivun ihme® on kattava ja opastava palvelu alusta loppuun. Toteutamme myös yksilöllistä kotisivusuunnittelua.

Olen kiinnostunut mainostoimiston palveluistanne, miten etenemme?

Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi. Etenemme toimeksiantosi mukaan tuntityönä tai erillisen tarjouksen mukaan. Tutustu mainostoimistomme hinnastoon täällä.

Etsin yritykselleni edullista logoa, olisiko ehdotuksia?

Tutustu valmislogoihimme silmäilemällä logopankkimme valmislogovaihtoehtoja. Mikäli et löydä sopivaa valmiiden joukosta, ota yhteyttä niin esittelemme sinulle vielä julkaisemattomia logovaihtoehtojamme. Toteutamme myös yksilöllistä logosuunnittelua.