Tarvitset kotisivut nopeasti?

Haluatko saada kotisivut äkkiä käyttöön? Kun halutaan kotisivut nopeasti tai ”heti”, se tarkoittaa usein muutamaa päivää tai johonkin tiettyyn, esimerkiksi tuloillaan olevaan tapahtumapäivään mennessä. Ymmärrämme paremmin kuin hyvin kiireaikataulut, mutta tiedämme myös, että paniikissa ja kiireellä harvoin syntyy hyvää.

Aikatauluun vaikuttavat seuraavat kulmakivi osuudet:

  1. Domain ja palvelintila: ovatko nämä jo olemassa?
  2. Sivut ja sivuston sisältö: onko sivuston tekstisisältö osioittain jo mietitty? Löytyykö kuvamateriaali valmiina?
  3. Sivuston ilme ja sivupohja: millainen teema ja kuvamaailma?

”Sivut pitää saada ylihuomiseksi”-aikataulu voisi todennäköisesti onnistua yhteystietoihin perustuvan, kevyen ja väliaikaisen sivun toteuttamiseen, mutta harvoin lopullisen sivun tai sivuston loppuun saattamiseen. Etenkin uusien osoitteiden ja palvelintilan perustaminen vie usein parikin päivää, jonka lisäksi materiaalin jäsentämiseen tulee varata jonkin aikaa.

Haluamme tuottaa tehokasta sekä suunnitelmallista työtä ja sisältöä, jota on ilo katsella ja josta on hyötyä pitkällä aikavälillä eikä niin, että hetken päästä tarvitsee alkaa korjailemaan tehtyä. Kokemuksemme mukaan asiakkaat ovat arvostaneet hyvin tehtyä suunnitelmaa, jotta korjailuun ei tarvitse juuri sijoittaa enää julkaisun jälkeen.

Pikaisille aikatauluille on ratkaisu!

Kiireaikataulu-lisäosa on Yhden sivun ihme® -kotisivujen lisäpalvelu. Sen avulla aloitamme ripeästi ja siirryt jonon ohi. Luomme välittömästi toimeksiannostasi väliaikaisen sivun, joka ilmoittaa uudesta, pian julkaistavasta sivusta yhteystietojesi kera. Kiireaikataulu-lisäosalla saat oman aikataulusi mukaista VIP-kohtelua ja väliaikainen sivu saadaan paikoilleen parhaassa tapauksessa jopa samana tai seuraavana päivänä tilanteesta riippuen. Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollisuuksiasi!

”Kuinka kauan voin miettiä kotisivujeni sisältöä?”

Kuinka kauan tahansa, mutta Yhden sivun ihme® -sopimuskausi alkaa tilaushetkestä. Mitä nopeammin pääsemme alkuun, sitä nopeammin saamme sivun paikoilleen ja tuottamaan sinulle haluttuja hyötyjä. Mitä nopeammin vastaat Yhden sivun ihme® -palveluun sisältyviin kysymyksiin, sitä nopeammin me saamme tarvittavat tiedot ja pääsemme työskentelemään sivun parissa saattaaksemme sen valmiiksi.

Jäikö johonkin oleelliseen kysymykseen mielestäsi vastaamatta? Kaipaisitko lisätietoja johonkin lisäosaan tai yleisesti nettisivujen suunnitteluun liittyen? Ota yhteyttä ja kysy lisää >

Shopping Cart
Scroll to Top