Tarvitset kotisivut nopeasti?

Haluatko saada kotisivut äkkiä käyttöön? Kun halutaan kotisivut nopeasti tai ”heti”, se tarkoittaa usein muutamaa päivää tai johonkin tiettyyn, esimerkiksi tuloillaan olevaan tapahtumapäivään mennessä. Ymmärrämme paremmin kuin hyvin kiireaikataulut, mutta tiedämme myös, että paniikissa ja kiireellä harvoin syntyy hyvää ja siksipä voimmekin toteuttaa väliaikaisen kotisivun ennen kuin varsinainen saadaan paikalleen.

Aikatauluun vaikuttavat seuraavat kulmakiviosuudet:

  1. Domain ja palvelintila: ovatko nämä jo olemassa?
  2. Kotisivun sisältö: onko tekstisisältö mietitty? Löytyykö kuvamateriaalia?
  3. Sivuston ilme ja sivupohja: millainen teema ja kuvamaailma?

”Sivut pitää saada ylihuomiseksi”-aikataulu voi todennäköisesti onnistua yhteystietoihin perustuvan, kevyen ja väliaikaisen sivun toteuttamiseen, mutta harvoin lopullisen sivun tai sivuston loppuun saattamiseen. Etenkin uusien osoitteiden ja palvelintilan perustaminen vie jonkin aikaa, minkä lisäksi materiaalin jäsentämiseen tulee varata oma aikansa.

Haluamme tuottaa tehokasta sekä suunnitelmallista työtä ja sisältöä, jota on ilo katsella ja josta on hyötyä pitkällä aikavälillä eikä niin, että hetken päästä korjaillaan tehtyä. Kokemuksemme mukaan asiakkaat ovat arvostaneet hyvin tehtyä suunnitelmaa, jotta korjailuun ei tarvitse juuri pistää aikaa enää julkaisun jälkeen.

Pikaisille aikatauluille on ratkaisu!

Verkkosivu voidaan toteuttaa suhteellisen nopeallakin aikataululla. Voimme luoda ennen kotisivun valmistumista väliaikaisen sivun, joka ilmoittaa uudesta, pian julkaistavasta sivusta yhteystietojesi kera. Tämä toteutetaan voimassa olevalla tuntiveloituksella. Väliaikainen sivu saadaan paikoilleen parhaassa tapauksessa jopa samana tai seuraavana päivänä tilanteesta riippuen. Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollisuuksiasi.

”Kuinka kauan voin miettiä kotisivujeni sisältöä?”

Kuinka kauan tahansa, mutta Yhden sivun ihme® -sopimuskausi alkaa tilaushetkestä. Mitä nopeammin pääsemme alkuun, sitä nopeammin saamme sivun paikoilleen ja tuottamaan sinulle haluttuja hyötyjä. Mitä nopeammin vastaat Yhden sivun ihme® -palveluun sisältyviin kysymyksiin, sitä nopeammin me saamme tarvittavat tiedot ja pääsemme työskentelemään sivun parissa saattaaksemme sen valmiiksi.

Jäikö johonkin oleelliseen kysymykseen mielestäsi vastaamatta? Kaipaisitko lisätietoja johonkin lisäosaan tai yleisesti nettisivujen suunnitteluun liittyen? Ota yhteyttä ja kysy lisää >