Nettisivujen tilaaminen, mitä tilauksen jälkeen?

Miten edetään kotisivujen tilauksen jälkeen? Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja sitten kokoamme sisällön. Kun olet tehnyt tilauksen Yhden sivun ihme -paketista ja haluamistasi lisäosista, saat meiltä tilausvahvistuksen, sähköpostia ja ohjeita tilaukseesi liittyen. Nettisivusuunnittelun alkaessa tarvitsemme apuasi ja osallistumistasi tähän yhteiseen projektiin. Yhden sivun ihme perustuu yhteistyöhön alusta saakka.

Olemme yhteistyökumppanisi nettisivujen suunnittelussa ja esitämme useitakin kysymyksiä. Arvostamme yritystäsi ja suhtaudumme työhömme vakavasti. Haluamme, että saat osaamisestamme parhaan hyödyn. Siksi odotamme sitoutumista myös sinulta. Tavoitteemme on saada kotisivusi tuottamaan maksimaalista hyötyä.

Yhden sivun ihme on alusta loppuun opastava palvelu, jonka avulla keräämme sinulta tarvittavan tiedon ja koostamme sitten sivulle. Tarvitsemme siis panostasi sivun sisällön tuottamisessa ja se tapahtuu vastaamalla systemaattisesti jäsenneltyihin kysymyksiimme. Jokaisesta tilaamastasi lisäosasta saat omat kysymyksensä, lisätietoja ja rutkasti vinkkejä!

Yhden sivun ihme on kattavan monipuolinen responsiivinen nettisivu, mutta ei luonnollisestikaan sisällä henkilökohtaista yrityksesi palveluiden tai pakettien suunnittelua. Tästä syystä kysymmekin kattavia kysymyksiä saadaksemme selkeän käsityksen siitä mitä yrityksesi tekee ja miten se toimii. Suunnittelun edetessä esitämme sinulle kysymyksiä, joihin toivomme mahdollisimman kattavia vastauksia.

Ennen tilausta pyydämme huomioimaan, että sivu toteutetaan antamaasi tietoon perustuvaksi. Kysymysten avulla tulet tietoiseksi siitä, mitä asioita haluat yrityksestäsi tuoda esiin. Kysymyksemme auttavat sinua keskittymään oikeisiin asioihin ja näkökulmiin. Saatat ehkä aluksi tuntea epävarmuutta osaamisestasi, mutta lopputulos on aivan varmasti mahtava!


HUOM! Tilauksen jälkeen muista aina tarkistaa sähköpostisi ja sen roskapostikansio. Lisää meidät luotettavien lähettäjien listalle, jotta viestit tulevat jatkossa suoraan ”Saapuneet”-kansioon roskapostikansion sijaan.