Logosuunnittelu, logo yritykselle

Logo on tärkeä osa yrityksen ilmettä. Logon on hyvä pysyä mukana kaikissa yrityksen materiaaleissa kautta linjan. Näin yritys saavuttaa tunnettuutta ja tunnistettavuutta. Logo on oleellinen ja mieleenpainuvin elementti, joka tulisi aina suunnitella oikeaoppisesti ja ammattiohjelmilla, muutoin sen käyttömahdollisuudet ovat selvästi rajoittuneemmat.

Logo on yrityksen identiteetistä kertova ikoni, kuva tai elementti, joka tuottaa professionaalin mielikuvan asiakkaille. Logon avulla yritys tulee esiin uniikilla ja muistettavalla tavalla. Logon suunnittelu on ehkäpä kaikkein työläin vaihe yritysilmettä suunniteltaessa, kun logon tulisi kertoa yrityksestä niin tiiviisti ja selkeästi kuin mahdollista. Logon toistuminen kaikessa yritysviestinnässä auttaa yritystä erottautumaan ja olemaan tunnistettava. Millainen on hyvä logo? Lue artikkelimme logosuunnittelusta täällä. 

Valitse kahdesta vaihtoehdosta:

1. Valmislogo logopankistamme

Mikäli haluat logon nopeasti etkä ole valmis yksilölliseen logosuunnitteluun, voit tarkastella logopankkimme valmiita logoja. Valmislogoja voidaan myös edelleenkehittää vastaamaan paremmin tarvettasi. Riittää, että joku logoistamme kutsuu sinua ja näin voimme jatkaa logon edelleenkehittelyä yhdessä haluamaasi suuntaan. Voimme myös näyttää joitakin julkaisemattomia materiaaleja logonarkistoistamme tarpeen mukaan.

Valmislogo yritykselle

180,00 

Kotimainen valmislogopankkimme sopii sinulle, kun arvostat tehokkuutta, kotimaista designia ja haluat ammattimaisen sekä yksilöllisen yritysilmeen edullisesti ja nopeasti. Valitse oheisista vaihtoehdoista logo, joka parhaiten kuvastaa yritystoimintaasi tai tuotettasi tai joka jostakin syystä puhuttelee ja kutsuu sinua. Suuri osa logoistamme on toteutettu käsin piirtämällä ja niihin on haluttu jättää kädenjälki sopivalla epäsymmetrialla.

2. Henkilökohtainen logosuunnittelu

Jos haluat aloittaa henkilökohtaisen logon suunnitteluprojektin, lue lisää alla tai kysy lisää ottamalla yhteyttä. Logon suunnittelu noudattaa harkittua prosessia alusta loppuun. 5-vaiheisen prosessimme avulla on helppoa aloittaa ja seurata prosessin kulkua. Prosessi vaihtelee projektien välillä ja työhön käytetty aika on vain arvio. Tavallisesti etenemme tunti kerrallaan, jotta lopputulos on ehdottomasti odotuksiesi mukainen, ja että meillä on varmuus odotuksistasi. Joten ei huolta laskutettavista tunneista ja malleista, joita et halua.

1) PERUSTA. Asiakkaat ja kohderyhmä. Millainen yrityksesi on? Kenelle logo suunnitellaan? Ketkä ovat asiakkaasi? Mitä haluat logolla kertoa?

2) ESIMERKIT. Tarkastelemme ​​esimerkkejä, jotka osoittavat haluamaasi suuntaan.

3) SUUNNITTELU. Tämä on vaihe, jossa aloitamme prosessin TAI vaihdamme logosuunnittelun jo alkanutta suuntaa. Saat A4-paperin, joka on täynnä käsin piirrettyjä tai tietokoneella tehtyjä logoesimerkkejä aikaisempien vaiheiden 1-2 perusteella. Voit valita kehitykseen 1-3 kpl tai voimme pysyä tässä vaiheessa suunnitellen enemmän ja jatkaa joko uusilla ideoilla tai siirtyä kehitystyöhön. Tässä vaiheessa tarkastelemme erilaisia rakenteita, mahdollisuuksia, fontteja ja värejä. Arvio 2 tuntia. Suunnitteluajat 127 € /h.

4) KEHITYS. Jos jokin tai jotkin vaiheen 3 mallit täyttävät odotuksesi, siirrymme eteenpäin logon kehittämiseen. Jaamme mm. ajatuksia siitä, mihin suuntaan logoa kehitetään. Arvio: 2 tuntia. Perustyötunti 95 €/h.

5) VERSIOT. Saat logon niin monessa versiossa kuin haluat (yleensä noin 3-6 versiota: tulostettava, JPG, PNG, musta ja valkoinen). Olemme valmiita luomaan esimerkiksi erilaisia ​​väriversioita tarpeen mukaan. Arvio: 1 tunti. 95 €/h. Saat lopullisen logon/logot sähköpostitse tai CD-levyllä. Logotiedostot lähetetään esimerkiksi liitteenä sähköpostitse tai ladattavina tiedostoina. Valmis logomateriaali on mahdollista toimittaa myös CD/DVD-levyllä (20 €).


Hintaan lisätään alv. 24 %. Hinnat ovat toistaiseksi voimassa. Maijamedia pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Esimerkkejä toteuttamistamme logoista

Asiakaspalaute

Kejia Jin, Oupet

Kaikki me tiedämme, että kaunis logo on yritykselle elintärkeä. Oupet ei voisi olla onnellisempi, että olemme saaneet mahdollisuuden työskennellä Maijan kanssa. Maija on porvoolainen lahjakas, työlleen omistautunut logosuunnittelija, jonka työpanos on ollut ja tulee olemaan korvaamatonta Oupetille. Parhaimmat asiat syntyvät mahtavasta yhteistyöstä, kiitos Maija.

Asiakastarina

Perustin uuden yrityksen vuonna 2009 ja olin muuttamassa uuteen liiketilaan. Mietin mielessäni myös logoa yritykselleni. Kauneus, puhtaus, terveys, rakkaus, pyhyys ja suomalainen luonto olivat niitä arvoja, joita halusin logonkin edustavan. Mikä ihme kuvaisi näitä asioita? Usein hoitoja tehdessäni katseeni osui aina vanhaan, seinällä olevaan koulutauluun, joka kuvasi suomalaisia vesikasveja. Eräänä päivänä tajusin. Se olisi tietysti lumme! Katseeni oli osunut jatkuvasti kuvaan lumpeenkukasta ja se oikein veti minua puoleensa.

Seuraava kysymys oli, kuka pystyisi piirtämään ja suunnittelemaan logon, jonka kuva oli jo muodostunut mieleeni? Vastaus tulikin kuin tilauksesta, kun huomasin Maijamedian mainoksen. En ollut aiemmin kuullut Maijamediasta, mutta soitin saman tien. Siitä alkoikin Maijan projekti. Maija aloitti logon hahmottelemisen ja sen työstämisen kuvaksi, jaksaen sitkeästi hioa sitä toiveideni mukaan. Lopulta logo olikin valmis. Olin todella tyytyväinen Maijan työhön ja logosta tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Logo tuntui ihan loistavan valoa, raikkautta ja hyvää oloa.

Myöhemmin halusin logon myös ihan ”fyysisesti” esille ja päätin ottaa yhteyttä Maria Drockilaan. Kerroin hänelle toiveeni Marius-kynttilästä. Meni muutama päivä ja Maria pyysi minua käymään liikkeessään. Marialla oli kädessään kynttilämalli, joka oli täydellinen Marius-kynttilä. Hän kertoi suunnitelleensa sen muutama vuosi sitten, mutta mallia ei oltu otettu vielä tuotantoon. Ihan kuin se olisi jo ollut odottamassa valmiina. Näin syntyi Luontaiskeskus Mariuksen logo ja kolme M:ää vaikutti vahvasti logon syntymään ja suunnitteluun: Maija, Maria ja Marijo.


Suunnittelun ehdot

Shopping Cart
Scroll to Top