Innovaatiosetelin palveluntarjoaja

Olemme Business Finlandin virallinen innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua innovaatiosetelin saaneille yrityksille tuotteen tai palvelun osalta – ideasta toteutukseen. Business Finland kertoo innovaatiosetelistä seuraavaa: ”Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.”

Parhaimmillamme voimme auttaa esimerkiksi viestin selkiyttämisessä, tuotteistamisessa tai vaikkapa asiakasnäkökulman kehittämisessä. Voimme esimerkiksi myös auttaa kehittämään visuaalista markkinointia ja ilmettä tuotteelle sopivalla tavalla.

Lue lisää innovaatiosetelistä Business Finlandin sivustolla. Katso myös Maijamedia Oy:n profiilisivu Business Finlandin sivustolla. Suosittelemme ensin olemaan yhteydessä alueesi ELY-keskukseen.