Kuvankäsittely ja kuvien editointi

Kuvankäsittelyllä voidaan kesysti parannella otettuja otoksia tai toteuttaa villeimpiäkin unelmia.

Yleensä käsittelemme erilaisia tuotekuvia tai muokkaamme kuvien sävymaailmaa. Esimerkiksi perinteinen hääkuva voidaan muuttaa fantasiamaiseksi, toteuttaa halutunlainen meikki tai operoida mitä tahansa korjattavaa, jota kuvausvaiheessa ei olla huomattu. Peruskuvastakin voidaan saada hyvää jälkeä kuvankäsittelyn avulla.

Digitaalinen ”kasvojenkohotus” tai meikkaus

Haluatko häivyttää ryppyjä tai saada täydellisen meikin jo olemassaolevaan valokuvaan tai uuteen studiokuvaasi? Miltähän oma tai läheisen kuva näyttäisi käsittelyn jälkeen? Kuvankäsittelyllä kuvaa voidaan muokata minkä tahansa teeman mukaiseksi ja/tai korjata sen haluttuja osia. Mitä parempilaatuinen ja tarkka alkuperäiskuva on, sitä parempi lopputulos saadaan aikaan. Valitse kuva, joka on tarpeeksi hyvälaatuinen, koska heikosta lähtökohdasta on vaikeaa saada hyvää lopputulosta.

Vanhojen valokuvien korjailu

Vanha ja repeytynyt valokuva voidaan korjata (retusoida) lähes entiselleen kuvankäsittelyn avulla. Suurin osa repeytymistä, värivirheistä ja kuvaa vaurioittaneista roskista voidaan poistaa. Mitä parempilaatuinen ja tarkka alkuperäiskuvasi on, sitä parempi lopputulos saadaan aikaan. Aikaa kuvan korjailu vie kuvasta ja sen vaurioitumisasteesta riippuen. Kuvankäsittelyn hinta määräytyy korjaamiseen käytetyn ajan mukaan. Annamme hinta-arvion kuvan nähtyämme. Korjattu kuva hyväksytetään aina asiakkaalla.