Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu tarkoittaa esimerkiksi lehden ja kirjan taittoa, kirjan kansien ja ilmeen suunnittelemista tai vaikkapa monisivuisen esitteen suunnittelua. Onko tavoitteenasi kirjan kirjoittaminen tai mahdollisesti muut taittotyötä vaativat yritysmateriaalit? Kaikkiin painettuihin materiaaleihin kannattaa hyödyntää graafisen suunnittelun hyväksi havaittuja oppeja ja visuaalista näkemystä.

Graafinen suunnittelu -esimerkkejä

Tässä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme graafista suunnittelua vaativista töistä. Jokainen painotyö on osaltaan graafista suunnittelua tavalla tai toisella, joten tutustu myös muihin mainos- ja markkinointimateriaaleihimme.

Graafinen suunnittelija – asiakasnäkökulmalla

Kun etsit itsellesi yhteistyökumppania, joka suhtautuu aiheeseesi kiinnostuksella ja huolellisuudella, olet oikeassa paikassa. Monesti kokonaisvaltaista osaamista arvostetaan silloin, kun siitä on aiemmin syystä tai toisesta jääty paitsi tai jos ei varmasti tiedetä miten jonkin prosessin kanssa tulisi edetä. Painotyön ei pitäisi olla sellainen projekti, jossa jotkin osa-alueet jäävät huomiotta.

Olemme kokonaisvaltaisuutta ymmärtävä kumppani, ja kun etsit nimenomaan yhteistyötä etkä vain pelkkää toteuttajaa jollekin tietylle asialle (mikä tosin saattaa olla ensiajatuksesi!). Moni voi esimerkiksi luulla tarvitsevansa apua jossakin tietyssä, mutta matkan varrella huomaakin tarvinneensa alkuperäistä aietta enemmän, koska ei ole välttämättä osannut ottaa huomioon projektin eri osa-alueita tai vaatimuksia. Esimerkiksi kirjan toteuttamisessa on useampia vaiheita ja vaatimuksia, joita ei välttämättä tule aloittaessaan edes ajatelleeksi.

Suosimme klassista lookia suunnittelutöissämme. Tutustu tekemiimme toteutuksiin myös Facebookissa. Ota yhteyttä ja kerro lisää projektistasi, autamme sinua mielellämme!

  • …kun ajatuksenasi on kirjan taitto
  • …etsit lehden taittajaa
  • …mietit asiakasjulkaisun toteutusta
  • …tai kun haaveissasi on erilaisten yritysmateriaalien toteuttaminen
  • …tai mikä tahansa graafinen suunnittelu

Graafisen työn hinnoittelu

Katso tarkempi hinnastomme täällä >