Ideoita nettisivuille! Katso esimerkkisivut

Mistä saisin uusia ideoita kotisivuilleni? Esimerkkien kautta on yleensä helpointa lähteä suunnittelemaan oman sivun sisältöä. Oheiset Yhden sivun ihme® -esimerkkisivut sisältävät erilaista toiminnallisuutta, jonka mukaan voit ideoida oman sivusi sisältöä vaivatta. Tärkein kysymys on: ”miten haluat oman sivusi toimivan?” tai: ”millainen sisältö vastaa toiveitasi?” Kun mietit nettisivujen sisältöä ja toiminnallisuutta, katso esimerkit, vinkit ja ideat.

Erilaiset lisäosat mahdollistavat hyvinkin monipuolisen kokonaisuuden jopa yhdelle sivulle. Tällä sivulla näet muutamia Yhden sivun ihme® -kotisivuja. Otathan yhteyttä niin ideoidaan yhdessä lisää! Jos mietit muita kotisivuvaihtoehtoja, lue ohjeistuksemme kotisivujen suunnitteluun ja lataa ilmaisoppaamme aiheesta.

Korumix

Tuote-esittelysivuksi…

Epäilin etten koskaan itse osaisi mitään tietoteknisiä hommia. Yhden sivun ihme® -palvelun myötä huomasin olevani täysin väärässä. Suosittelen palvelua juurikin siksi, että se oikeasti auttaa bisneksen ohjaamisessa oikeaan suuntaan. Olen erittäin tyytyväinen palveluun kokonaisuutena ja siihen, että se ohjasi minua varovaisesti, mutta päättäväisesti oikeaan suuntaan – sekä ohjeiden että henkilökohtaisen palvelun muodossa.

Ensin minulla oli selkeä kuva siitä minkälaisen nettisivun haluan. Luettuani kuitenkin ohjeita ajatuksella, tulin tulokseen, ettei alkuperäisestä suunnitelmastani jäänyt jäljelle kuin tuotteet, joihin uskon 100 %. Muutos on siis ollut suuri tämän prosessin aikana. Jopa yrityksen nimi muuttui ”Löydy hakukoneissa”-lisäosan läpikäymisen myötä. Katson yritystäni ja liikeideaani nyt täysin eri silmin. Uskalsin reippaasti kysyä kaiken, mikä mietitytti. Suunnitteluprosessi oli kuin peruskoulun käyminen. Ohjeet olivat selkeät, yksityiskohtaiset ja koko ajan oli tunne, että opettaja on paikalla tarvittaessa.

Korukauppias Susan Wicklund

Volvo Penta Service – tiivistelmäsivu

Huoltoliikkeille

Yhden sivun ihme® toimii myös erillisenä tiivistelmäsivuna esittämään tiivistetyn sisällön isommasta kokonaisuudesta etenkin, jos alkuperäisen sivuston sisältöä ei ole tarve kääntää kokonaan muille kielille. Yhden sivun ihme® toimii hyvin esimerkiksi kampanjasivuna tai tehostamaan hakukonenäkyvyyttä.

OT Kodit Oy

Palvelutaloille…

OT Kotien sivun pohjalla toimii Pianissimo-valmispaketti höystettynä mm. Itse päivitettävät tiedostot, jotta sivulle saatiin asiakkaan itse päivitettävät osiot rakennuskohteista. Selkeästi jaoteltu kokonaisuus on näppärän kompakti ja tarjoaa kaiken yhdellä vilkaisulla. Toiminnallisuutena on myös Yhteydenotto ja chat.


Hieronta Porvoo, Minna Hyypiä

Hierojille ja fysioterapeuteille…

Pohjalla toimii Pianissimo-valmispaketti. Yrityksen asiakkaiden on helppoa hahmottaa, mitä tarjotaan, koska sisältö on selkeästi jaoteltu ja yhteystiedot selkeästi tarjottuna. Toiminnallisuutena on Yhteydenottolomake ja suorat edelleenohjaukset ajanvarausjärjestelmään, jonka kautta asiakkaat voivat varata ajan. Vaalea ilme säilyy tuoreena pitkänkin ajan kuluttua ilman, että siihen tarvitsee tehdä muutoksia: sivu on ollut paikoillaan lähes muuttumattomana vuodesta 2012.

Yhden sivun ihme on loistava. Ennen sain ehkä yhden yhteydenoton viikossa, nyt niitä tulee kymmenen ja hoitoihin on jono. Hyvä tilanne siis!

Koulutettu hieroja Minna Hyypiä


Porvoon Rakennustekniikka Oy

”Halusimme yrityksellemme ammattimaisen näköisen sivun. Parasta oli palvelu sekä nopeus. Suunnitteluprosessi eteni luvatulla tahdilla. Omalta kohdaltani voin hyvin suositella Yhden sivun ihme® -palvelua.”  

– Porvoon Rakennustekniikka Oy, toimitusjohtaja Kim Backman

Ateljee Shinar AR

Ompelijoille ja käsityöyrittäjille…

Uuden yrityksen starttisivu, joka on perustettu Yhden sivun ihme® MEZZO-valmispaketin avulla. Toiminnallisuuksiksi haluttiin Facebook-seinä, Yhteydenotto, Kuvaesitys ja Kartta – Google Maps . Lisäksi ilmettä on yksilöity Enemmän omaa ilmettä -lisäosalla.

”Haaveilin omasta sivusta jo vuosia. Käyn siellä päivittäin kurkistelemassa ja ihailemassa! Olen saanut paljon hyvää palautetta Yhden sivun ihme -sivusta myös ystäviltäni. Ja taas uusi asiakas! On ollut ilahduttavaa huomata, miten asiakkaita on tullut jo näin nopeasti sivun julkaisun jälkeen. Pikkuhiljaa asiakkaat ovat löytäneet minut ja se on hienoa!”

Ateljee Shinar AR, Ompelimo Porvoossa

Tmi Eija Johansson

Terapeuteille…

Jo vuosia ilman nettinäkyvyyttä toiminut yritys halusi toteuttaa yksinkertaisen nettisivun, jolta kävisi ilmi pääasiassa yhteystiedot ja yrityksen sijainti. Yhteydenottolomake, Sosiaaliset kuvakkeet ja Kartta – Google Maps ovat sivun toiminnallisuuksia, sisällön muuten keskittyessä palveluihin.

”Ensin oli sellainen olo, etten oikein tiennyt mitä olin tilaamassa, mitä halusin sivulle tai mikä olisi olennaista. Kysymysten avulla asiat kuitenkin alkoivat selvitä tilaajallekin! Sain pirteän ja positiivisen ulkoasun Yhden sivun ihme® -sivulleni, työt tehtiin kuten luvattiin ja lopputulos on hyvä. Palvelu oli asiantuntevaa, vastaanotto miellyttävää ja oli tunne, että voin luottaa. Sivusta on tullut positiivista palautetta ja yhteydenottojakin. Olen tyytyväinen ja siksi suosittelen.”

Tmi Eija Johansson

KORTMAN.FI -Kalastus- ja elämysmatkat

Puusepille ja erikoisosaajille…

Sivu, joka on toteutettu yhteenvetosivuksi kaikista yrityksen tarjoamista palveluista. Tämän sivun pääasiallinen tarkoitus on linkittää eteenpäin jokaiselle erilliselle palvelusivustolle. Toiminnallisuuksia ovat Yhteydenottolomake ja Sosiaaliset kuvakkeet.

Cont-Service Oy/Ab

Kuljetusyrityksille…

Vanhojen sivujen tilalle uudistettiin uusi Yhden sivun ihme®, joka mukailee yrityksen omaa ilmettä. Sivulle haluttiin Yhteydenottolomake ja Kartta – Google Maps. Kaksikielisyyttä yhdistellään samalla sivulla tiiviisti, jotta kaikki tärkeä tieto löytyy yhdeltä ja samalta sivulta. Aiemmat kotisivut päivitettiin uuteen Yhden sivun ihme® -kokonaisuuteen.