Mistä kotisivut yritykselle? Miten ja miksi?

Mistä yritykselle kotisivut? Mitä yrityksen nettiasioihin tulee, monesti yrittäjä tilaa palveluita, joiden sisällöstä ei ymmärrä. Mitä siis tulisi huomioida nettisivujen tilaamisessa? Nettisivujen tilaaminen koetaan haasteelliseksi ehkä siksi, että jokainen kotisivujen tekijä tuottaa erilaista sisältöä ja heidän tarjouksensa sisältävät eri asioita, toteutus tehdään eri tekniikalla sekä grafiikalla. Asioita ei helpota se, että asiat tuodaan esiin ammattikielellä, jota ei välttämättä ymmärrä. Yleisesti ottaen kotisivun hankkiminen mielletään turhaan hankalaksi, meillä tämä prosessi sujuu kuitenkin jouhevasti ja dynaamisella yhteistyöllä. 

Nettisivujen tekeminen jättää ilmaan paljon kysymyksiä ja silloin on hankalaa hahmottaa mitä nettisivujen teko ehkä oikeasti sisältää. Epäselvyyksien takia monesti päädytään ottamaan jotkut halvat kotisivut nopeasti tai ”tee itse nettisivu” -tyyppinen palvelu. Kuten monessa muussakin asiassa, laatu saattaa kärsiä kun tehdään hutiloiden ja kiireessä.

Ongelma monissa tee-itse-tyyppisissä kotisivuissa on oleellinen: näet 99 % yrittäjistä ei itse osaa toteuttaa sivujaan oikein sisällöltään eikä teknisesti, jolloin itsepystytettävä sivusto voi olla lähestulkoon hyödytön. Internet-sivujen teko ei ole rakettitiedettä, mutta vaatii ehdottomasti osaamista.

Tee se itse – miten tehdä kotisivut?

Kuvitellaan, että itse tehden säästetään. Välillisesti rahassa ehkä, mutta entäpä aika, vaiva ja lopputuloksen tehokkuus? Miksi sijoittaisi sellaiseen, josta ei kenties ole lainkaan hyötyä? Jos suunnittelussa on säästelty, nettisivut eivät toimi niin hyvin kuin voisivat. Teknisiä kotisivun teko-ohjelmia on monia, mutta ammattitaitoa niiden tekemiseksi harvoin löytyy. Ammattitaitoa kannattaa hyödyntää nettisivujen suunnittelussa ihan kuin muillakin ammattialoilla, siitä ei päästä mihinkään.

Nettisivujen tekijän tulee tietää miten tehdä hyvät kotisivut ja mitkä osat tähän vaikuttavat

Idea Yhden sivun ihme® -kokonaisuudessa on, että pääset nauttimaan suunnittelusta juuri sen verran, kuin se itsestäsi tuntuu mielekkäältä. Samalla heität huolet pois vaikeista teknisistä toiminnallisuuksista, koska me hoidamme ne puolestasi. Me rakastamme kokonaisuuksien suunnittelemista ja tekniikan hyödyntämistä yrittäjien auttamisessa.

”Aluksi tuntui, etten oikein tiennyt mitä olin tilaamassa tai edes mitä halusin sivuille… en tiennyt mikä on olennaista. Kun sain palveluun sisältyvät kysymykset eteeni pystyin paremmin rentoutumaan… kysymysten avulla asiat alkoivat selvitä tilaajallekin! Olen tyytyväinen omaan sivuuni ja siksi voin suositella Yhden sivun ihmettä myös muille. Palvelu oli asiantuntevaa, vastaanotto miellyttävää ja tuli tunne, että voin luottaa. Työt tehtiin, kuten luvattiin ja lopputulos on hyvä.”

Sivun sisältö koostettiin yhdessä, mutta vaikeimmat/tekniset asiat hoituivat ammattilaisen toimesta. Tämä mahdollisti sen, että näin yrittäjänä pystyin nauttimaan suunnittelun mielekkyydestä ja jättämään turhauttavat ja hankalat työt muille.

– Tmi Eija Johansson

Yhden sivun ihme® -kotisivupalvelu

Yhden sivun ihme® avaa monia nettisuunnitteluun liittyviä solmuja, epäselvyyksiä ja helpottaa tietämättömyyden tuskaa kotisivujen tekoprosessissa. Palvelun avulla saat luonnollisesti sekä siis uudet kotisivut että ymmärrät hyvän nettisivun rakennusaineita kokonaisvaltaisemmin. Etenemme nettisivujen suunnittelussa systemaattisesti ilman hammastenkiristelyä.

Kotisivut nettiin – parhaat kotisivut suunnitellaan oikein!

Yhden sivun ihme® on yrityksesi internetsivu, jolle koostetaan haluttu sisältö ja toiminnallisuus monipuolisten lisäosien avulla. Hankkimasi lisäosat pistetään paikoilleen toimestamme ja samalla saat opastusta ja kysymyksiä juuri kyseisestä aiheesta. Näin sinä osaat toimia oikein ohjeittemme valossa ja antaa ammattilaistiimillemme lisätietoa.

Mielestämme laadukkaat kotisivut ovat…

  • helposti ymmärrettävät
  • selkeät
  • nykyaikaiset
  • yksinkertaiset

Haluatko lisätietoja toteuttamistamme kotisivuista? Lue kattavat ohjeet sivujen tilaamiseen >