Kuinka pian sivut voidaan julkaista?

Millaisella aikataululla kotisivut voidaan julkaista? Sivusuunnitteluun käytetty aika riippuu monesta tekijästä, kuten suunnitteluun, sisällön koostamiseen ja toteutukseen käytetystä ajasta. Paljonko suunnitteluun sitten kannattaisi varata aikaa? Kun saamme sinulta materiaalin, toteutuspuolella aloitamme koostamaan sisältöä ja rakentamaan kokonaisuutta.

Materiaalien kokoamiseen ja kysymyksiin vastaamiseen on hyvä varata muutamasta päivästä viikkoon, riippuen siitä, millä teholla haluat lähteä projektia toteuttamaan. Jotkin starttikysymyksemme saattavat herättää ajatuksia ja vaatii hetken tuumailua ja siksi suosittelemme antaa niiden vapaasti maustua hetki.

Esimerkki:

Yrittäjä 123 tilaa Yhden sivun ihme -kokonaisuuden toukokuun 1. päivä ja alkaa suunnittelemaan kokonaisuutta samana päivänä heti tilauksen jälkeen vastaamalla lähettämiimme kysymyksiin. Yrittäjä 123 on varautunut keräämään myös sivulle haluamaansa kuvamateriaalia ja on etsii kuumeisesti yritykselle aiemmin suunniteltua logoa. Logoa ei kuitenkaan löydy omista arkistoista vaan Yrittäjä 123 joutuu kääntymään logon suunnitelleen henkilön puoleen sen saadakseen. Yrittäjä 123 saa logon parin päivän sisällä ja lähettää sen meille.

Aika-arvio:

  • Asiakkaalla materiaalin keräämiseen n. 1 viikko
  • Tekniselle toteutukselle n. 1-2 viikkoa
  • Korjaukset ja tarkastukset 2 päivää asiakkaalla, 2 päivää toteuttajalla.

Aika-arvio esimerkkitoteutukselle on noin 1-4 viikkoa tilauksesta sivun ja sen toiminnallisuuksien laajuudesta riippuen sekä yleisestä työjärjestyksestä. Myös muut Yhden sivun ihme -tilaukset kannattaa huomioida, koska työskentelemme aina tilausjärjestyksessä. Mikäli toivot, että sivut toteutetaan normaaliaikataulua nopeammin, voimme toteuttaa tämän voimassaolevalla tuntihinnoittelulla.

Jäikö johonkin oleelliseen kysymykseen vastaamatta? Kaipaisitko lisätietoja johonkin lisäosaan tai nettisuunnitteluun liittyen? Ota yhteyttä ja kysy lisää >