Kun haluat edullisimman paketin, mikä on paras?

Entä jos haaveilen edullisesta kotisivupaketista? Olemme koostaneet valmispaketteihin yrittäjien toiveisiin perustuvia nettiunelmapaketteja. Ne ovat suunniteltu palvelemaan yrityksen toimintaa eri vaiheissa. Ehdottomasti edullisin, mutta silti kaikki oleelliset lisäosat sisältävä Pianissimo on loistava valinta silloin, kun taloudellisuus ja teho ovat etusijalla.

Pianissimon kaltainen paketti sisältää vähimmäismäärän suositeltuja lisäosia. Tähän pakettiin sisällytetyt lisäosat toimivat erinomaisesti toimialasta riippumatta ja lisää kotisivujen tehokkuutta ns. pienellä vaivalla. Ilman Tehosisällön suunnittelu- ja Löydy hakukoneissa -lisäosia emme suosittele aloittamaan, ellet ole www-sisältösuunnittelun ja markkinoinnin ammattilainen. Usein silloinkin ulkopuolisen mielipide voi tuoda tärkeitä näkökulmia.

Mikäli haluat yksilöllistä konsultointia yritykseesi liittyvistä valinnoista tai mahdollisuuksista, voit halutessasi varata *henkilökohtaisen tapaamisen tai konsultointiajan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Autamme sinua mielellämme.

Jäikö johonkin oleelliseen kysymykseen vastaamatta? Kaipaisitko lisätietoja johonkin lisäosaan tai nettisuunnitteluun liittyen? Ota yhteyttä ja kysy lisää >


* Konsultointi ja tapaamiset laskutetaan Maijamedian voimassaolevan tuntihinnoittelun mukaisesti.