Miten kotisivua päivitetään jatkossa?

Kuinka usein ja miten päivittäisin kotisivujani? Yhden sivun ihme® -päivitykset hoituvat toimestamme tai, jos haluat sivullesi erillisen itsepäivitettävän sisältölaatikon, voit hyödyntää Itse päivitettävät tiedostot -lisäosaa. Monesti yrittäjä kokee mieluisana sen, että voi ilmoittaa päivitystarpeistaan meille suoraan sähköpostitse, tekstiviestitse tai puhelimitse. Tämä on osoittautunut yrittäjille mieluisaksi tavaksi toimia ja aikaa säästäväksi ratkaisuksi.

Usein päivitystarve on vähäinen. Yleisimmin päivityksiä tehdään vain 1-3 kertaa vuodessa, vaikka yrittäjä ensin saattaakin kuvitella päivitystarpeensa olevan suurempi. Jos ”Itse päivitettävät tiedostot”-lisäosa on hankittu, voidaan haluttua tai useampaa osaa sivusta päivittää itse. Muutoin päivitykset toteutetaan Maijamedia Oy:n voimassa olevalla tuntiveloituksella.

Se, että päivitykset ovat harkittuja ja suunniteltuja säästää sekä sinun kukkaroasi että meidän aikaamme. Tutustu oheisiin käytännön vinkkeihin, jotta voimme tarjota päivityspalveluitamme mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Kaikki sivulle tulevat muutokset kannattaa tehdä mahdollisimman paljon yhdellä kertaa, tämä on säästöä. Kustannustehokkain ratkaisu on toteuttaa kaikki teksti- ja kuvamuutokset siten, että tarvittavat muutokset toteutetaan samaan aikaan. Tämä siksi, että jokaista muutosta varten puoleltamme tehdään sivuasi koskevia aloitus- ja lopetustoimenpiteitä, joihin kuluu lisäminuutteja.

Peruspäivitystä ovat teksti- ja kuvasisältöjen päivitykset. Rakenteelliset ja isompaa koodaamista vaativat muutokset ovat enemmän aikaavieviä ja sen johdosta kalliimpia toteuttaa. Päivitysaikataulut pyritään ajoittamaan toimistoaikoihin klo 08-17 välille. Toimistoaikojen ulkopuolella on hyvä varautua viiveeseen. Toteutamme päivitystyöt tilausjärjestyksessä.

Toivomme päivitettävät sisällöt sähköisessä muodossa, jolloin aikaa ei kulu sisällön digitalisoimiseen (säästöä asiakkaalle!). Toisin sanoen, kun vaikkapa soitat ja ilmoitat päivitystarpeesi, muutamme puhemuotoisen tiedon sähköiseen muotoon ja tähän kuluu aikaa. Olemme iloisia valmiista sähköisesti tekstistä, mutta toteutamme toki myös puhelimitse ilmoittamasi päivitykset ihan yhtä ilolla.