Saako kotisivuun enemmän omaa ilmettä?

Tokihan vain! Yhden sivun ihme® -kotisivupaketti on toteutettu niin, että se palvelee mahdollisimman monipuolisesti tarkoitustaan eli yrityksesi esiintuomista selkeästi ja tehokkaasti. Jo perusilme on lähtökohtaisesti suunniteltu siten, että se soveltuu alalle kuin alalle. YSI:n rakenne on toteutettu perustuen vuosien saatossa opittuun ja koettuun ja siinä on kaikki tarkkaan harkittua – sekä ilmeeltään että toiminnallisuuksiltaan.

Sivussa on huomioitu käyttöliittymäsuunnittelu ja tekninen toiminnallisuus. Kokonaisuus on siis oikeasti tarkkaan harkittu. Monesti yrityksellä on jo olemassa jonkinlaista yksilöllistä identiteettiä edustavia materiaaleja kuten logoja, kuvia tai värejä, joista yritysilmeen mukainen ulkoasu syntyy. Näitä eri elementtejä käyttämällä sivulle syntyy jo yrityksen oma ilme, vaikka rakenne pysyy samana.

Tee vertailua jo toteutuneilla Yhden sivun ihme® -sivuilla ja totea, että kaikki ne näyttävät erilaisilta, vaikka rakenne onkin yhdenmukainen. Jo väreillä ja kuvilla saadaan paljon aikaan. Yhden sivun ihme® -rakenne on pysyvä ja perustuu responsiivisiin sisältölaatikoihin. Tämä tarkoittaa, että laatikot mukautuvat käyttäjän näytön leveydelle tai vastaavasti siirtyvät allekkain sitä mukaa, kun näyttökoko pienenee.

Yhden sivun ihme® -rakenne on pysyvä, jotta kokonaisuus on selkeä ja helposti hallittava. Ilmettä voidaan kuitenkin muokata Enemmän omaa ilmettä -lisäosan avulla. Oletusilmettä voidaan muuttaa muokkaamalla seuraavia elementtejä:

  • Kirjasintyylien (fonttien) muuttaminen
  • Taustakuvan vaihtaminen
  • Sivuille sijoitettavat kuvat

Mikäli haluat täysin yksilöllisen sivukokonaisuuden rakenteeltaan ja ilmeeltään, voidaan kotisivut suunnitella täysin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Silloin tehdäänkin töitä jo suunnittelijan ja koodarin kanssa. Siinä tapauksessa: ota yhteyttä >