Domain-rekisteröinti yritykselle

Mitä tarkoittaa domain? Domainilla eli verkkotunnuksella tarkoitetaan internetosoitetta, usein fi-osoitetta, jota käytetään esimerkiksi kotisivujen ja sähköpostien osoitteena (meillä se on www.mediaa.fi). Domainin rekisteröinti hoituu kauttamme ja domainin hinta on 25 euroa vuodessa. Olemme Viestintäviraston virallinen fi-verkkotunnusten välittäjä. Kun haluat varata tietyn verkkotunnuksen, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Domainin varaus tapahtuu helpoiten ottamalla meihin yhteyttä.

Kun haluat domainin yrityksellesi, voit tarkistaa domainin saatavuuden osoitteesta www.domain.fi, ota sitten meihin yhteyttä. Fi-osoitteen rekisteröinti tapahtuu pyynnöstäsi mahdollisimman pian. Myös domainin siirto (esimerkiksi fi-domainin siirto), domainin uudelleenohjaus ja domainien uusiminen vuosittain onnistuu kauttamme. Fi-osoitteen hinta, kuten muidenkin domainpäätteiden (com, eu, ax, net, org, jne.), hinnoittelu on selkeää: 25 EUR/kpl/v. (sis. alv. 24 %).

Hinnoittelu

  • Domainit:
    20,16 EUR/kpl/vuosi
  • Domainien uudelleenohjaukset ja siirrot:
    10 EUR/kpl/vuosi (ohjaus domainista toiseen)
  • Nimipalvelimien hallinta:
    10 EUR/kpl/vuosi

Yllä mainittuihin hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja muuttaa hintojamme, mikäli kustannustaso oleellisesti muuttuu. Domain varataan aina vuodeksi kerrallaan ja irtisanominen tulee tehdä 40 päivää ennen uusimisajankohtaa. Lue tilaus- ja sopimusehdot >