Domain-rekisteröinti yritykselle

Mitä tarkoittaa domain? Domainilla eli verkkotunnuksella tarkoitetaan internetosoitetta, usein fi-osoitetta (www.osoite.fi), jota käytetään esimerkiksi kotisivujen ja sähköpostien osoitteena, kuten esimerkiksi meillä se on www.mediaa.fi. Domainin rekisteröinti hoituu kauttamme ja domainin hinta on 25 euroa vuodessa. Olemme Viestintäviraston virallinen fi-verkkotunnusten välittäjä. Kun haluat varata tietyn verkkotunnuksen, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Domainin varaus tapahtuu helpoiten ottamalla meihin yhteyttä. Kun haluat domainin yrityksellesi, voit tarkistaa domainin saatavuuden osoitteesta www.domain.fi, ota sitten meihin yhteyttä. Fi-osoitteen rekisteröinti tapahtuu pyynnöstäsi mahdollisimman pian. Myös domainin siirto (esimerkiksi fi-domainin siirto), domainin uudelleenohjaus ja domainien uusiminen vuosittain onnistuu.  Fi-osoitteen hinta kuten muidenkin domainpäätteiden (com, eu, ax, net, org, jne.) hinnoittelu on selkeää: 25 EUR/kpl/v. (sis. alv. 24 %).

Hinnoittelu

  • Domainit:
    20,16 EUR/kpl/vuosi
  • Domainien uudelleenohjaukset ja siirrot:
    10 EUR/kpl/vuosi (ohjaus domainista toiseen)
  • Nimipalvelimien hallinta:
    10 EUR/kpl/vuosi

Yllä mainittuihin hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja muuttaa hintojamme, mikäli kustannustaso oleellisesti muuttuu. Domain varataan aina vuodeksi kerrallaan ja irtisanominen tulee tehdä 40 päivää ennen uusimisajankohtaa. Lue laajat sopimusehdot >


Mainos- ja mediatoimisto Maijamedia sijaitsee Porvoossa, Itä-Uudellamaalla, mutta verkon mahdollistamana palvelemme ympäri Suomen. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi voit tilata tuotteitamme ja koulutusta myös verkossa. Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä tietyn palvelun tai tarjouksen tiimoilta? Kysy lisää yhteydenottosivun kautta, vastaamme sinulle pikapikaa.


Maija Luomala, Maijamedia Oy

Shopping Cart
Scroll to Top