Tuotekuvaukset

Tuotekuvat ovat keskeisessä roolissa tuotteen myynnissä ja brändin rakentamisessa. Ammattimaiset tuotekuvat erottavat tuotteen edukseen, herättävät kiinnostuksen ja rakentavat luottamusta. Haluamme, että tuotteesi näyttävät parhailta mahdollisilta ja tukevat myyntiä tehokkaasti.

Laatuvalokuvan edut

Luonnollisuus ja laatu: Pyrimme aina luonnollisuuteen, iloon, positiivisuuteen ja laatuun.

Yksityiskohtien korostaminen: Tuotekuvissa voidaan tuoda esiin tärkeät yksityiskohdat ja ominaisuudet, jotka tekevät tuotteista ainutlaatuisia.

Monipuoliset kuvakulmat: Otamme kuvia tarpeen mukaan eri kuvakulmista, jotta asiakkaasi saavat kattavan käsityksen tuotteesta.

Visuaalinen houkuttelevuus: Laadukkaat kuvat herättävät huomion ja houkuttelevat ostamaan. Kuvista voidaan toteuttaa toivotuin tavoin visuaalisesti houkuttelevia tukemaan brändin viestiä. Tarpeen mukaan voimme hyödyntää myös tekoälyä.

Tuotekuvien ottaminen: Tuotekuvaaja hyödyntää luonnonvaloa tai studioympäristöä sekä soveltuvaa tekniikkaa, jotta tuotekuvat ovat luonnollisia ja korkealaatuisia.

Tuotekuvaus-hinta ja -hinnasto: Meillä on kilpailukykyiset hinnat ja selkeä tuotekuvaus-hinnasto. Investointi ammattimaiseen tuotekuvaukseen maksaa usein itsensä takaisin parempina myyntituloksina.

Miksi hyvälaatuiset tuotekuvat kannattavat ?

Tuotekuvat ovat keskeisessä roolissa tuotteen myynnissä ja brändin rakentamisessa. Laadukkaat tuotekuvat erottavat tuotteet edukseen, herättävät kiinnostuksen ja rakentavat luottamusta. Varmistamme, että tuotteesi näyttävät parhailta mahdollisilta ja tukevat myyntiä.

Tuotekuvat verkkokauppaan

Verkkokaupan tuotekuvat: Laadukkaat tuotekuvat verkkokauppaan parantavat myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä. Ammattimainen tuotekuvaus takaa, että tuotteesi erottuvat edukseen ja herättävät asiakkaiden kiinnostuksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää kuvauksista.

Tuotekuvauksen prosessi

  • Suunnittelu: Yhdessä suunnittelemme tuotekuvauksen tavoitteet ja tyylin.
  • Kuvaus: Toteutamme tuotekuvausta studiossa tai sovitussa ympäristössä.
  • Jälkikäsittely: Kuvien viimeistely takaa laadun ja yhtenäisen ilmeen.

Tuotekuvaus kotona?

Kyllä! Voit toteuttaa tuotekuvaukset kotonasi avullamme. Mikäli sijaintisi on omasta sijainnistamme (Porvoo) pitkän etäisyyden päässä, niin tarjoamme verkon välityksellä koulutusta siihen, miten saat olemassa olevalla välineistölläsi parhaat mahdolliset tuotekuvat otetuksi kotonasi itse, jolloin kuvaukset hoituvat mukavasti ja helposti omassa ympäristössäsi. Näin säästetään tuotteiden edestakaiset kuljetukset ja lähetykset. Tämä etänä tapahtuva kuvauskoulutus on kätevä erityisesti pienille yrityksille ja yksityisyrittäjille. Kysy lisää tai varaa mentorointitapaaminen.

Tuotekuvaus-vinkit: Jaamme koulutustapaamisessamme sinulle mielellämme vinkit, jotta saat kotona kuvatuista tuotekuvista parhaat mahdolliset. Tuotekuvaus-laatikko ja tuotekuvaus-teltta ovat esimerkkejä välineistä, joita voi käyttää pienikokoisten tuotteiden kuvaamisessa parhaan valaistuksen saavuttamiseksi.

Tuotekuvaus-tausta: Kuvien taustalla on suuri merkitys visuaalisessa houkuttelevuudessa. Tausta tulee valita huolellisesti, jotta se korostaa tuotetta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä voidaan tehdä myös tekoälyn avustuksella.

Vuokraa tuotekuvausteltta

Tarjoamme vuokralle kätevän 60x60x60 cm kokoisen kuvausteltan säädettävillä LED-valoilla. Tämä tuotekuvausteltta sopii erinomaisesti tuotekuvien ottamiseen eri ympäristöissä. Voit myös tulla kuvaamaan tuotteitasi Maijamedian toimistolle Porvoossa erillisen sopimuksen mukaan.

Edut:

  • Säädettävät LED-valot: Optimaalinen valaistus.
  • Kompakti koko: Sopii pieniinkin tiloihin.
  • Monipuolisuus: Soveltuu eri kokoisille tuotteille. Ota yhteyttä ja vuokraa kuvausteltta.

Hinta: Tuntivuokra: 20 €/tunti. Päivävuokra: 50 €/päivä + alv. 24 %. Haku ja palautus Maijamedian toimistolta/-lle sovitun aikataulun mukaisesti. Kuvauslaatikon saa pienempiin osiin.

Ota yhteyttä

Autamme sinua tuotekuvauksissa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, miten aloitamme.