Kotisivujen ylläpito ja päivitys

Toteutamme kotisivujen päivitystä ja ylläpitoa toimeksiantosi mukaan. Julkaisujärjestelmä, kuten WordPress tai Joomla! vaatii säännöllistä ylläpitoa. Joomla!- ja WordPress-päivitykset tehdään aina tarpeen ja sopimuksen mukaan.

Julkaisujärjestelmäsivustoja hakkeroidaan tiheään tahtiin. Säännöllinen järjestelmäpohjaisten kotisivujen ylläpito on paras tapa suojata sivustojärjestelmä, koska mikään julkaisujärjestelmä tai palvelin ei takaa 100 % suojaa. Erilaisia turvallisuutta parantavia päivityksiä julkaistaan julkaisujärjestelmille säännöllisesti muutaman kerran vuodessa ja päivitykset on suositeltavaa tehdä ajoissa – mieluiten mahdollisimman pian eikä vasta sitten, kun ongelmia ilmenee.

1. Kotisivujen ylläpito

Julkaisujärjestelmät ovat alttiita hyökkäyksille ja niitä vastaan suojaudumme mahdollisimman monipuolisesti – paras keino hyökkäysten torjumiseksi on huolehtia järjestelmän ja sen komponenttien/lisäosien ajantasaisuudesta ja säännöllisestä päivittämisestä. Suosittelemme päivittämään uusimmat tietoturvapäivitykset pian, kun ne julkaistaan ja varmuuskopioimaan tiedostot ennen päivitysten tekemistä.

Tarjoamme WordPress- tai Joomla-kotisivujen ylläpitopalvelua, joka kattaa säännöllisen:

 1. Järjestelmän päivittämisen
 2. Lisäosien päivitykset

Edut ylläpitopalvelusta

 • Sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän tai siihen asennettujen komponenttien/lisäosien päivitystahdista tai pelätä sivuston kaatumista siksi, etteivät sen versiot olisi ajan tasalla
 • Ylläpitopalvelu tulee edullisemmaksi kuin yksittäin tehtävät päivitystyöt
 • Uusin versiopäivitys vastaa aina viimeisimpiin uhkiin
 • Varmuuskopiot ovat tallella (jos sivustolle tapahtuu jotakin, viimeisimmän version takaisinpalautus on mahdollista)

Huomaathan, ettei päivityksistä huolimatta mikään palvelin, järjestelmä tai lisäosa ei ole ehdottoman suojattu. Vaikka päivitykset pyrkivätkin vastaamaan suureen osaan havaituista haavoittuvuuksista, se ei voi taata 100 % turvaa. Uusiin järjestelmäversioihin siirtymiset saattavat teettää normaalipäivitystä enemmän työtä ja siksi ne toteutetaan erillisenä tarjouksena. Muut kuin perustoimenpiteisiin kuuluvat toimenpiteet ja turvaparannukset toteutetaan voimassaolevan tuntiveloituksen mukaisesti tai erillisen tarjouksen mukaan. Ylläpitopalvelu ei sisällä maksullisia lisäosia. Hinta on sivustokohtainen. Erillisen turvallisuuslisäosan asennus sisältyy WordPress-ylläpitopalveluun. Joomla!-sivustoille erillinen hakkerointisuoja on 97 EUR/vuosi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

2. Kotisivujen sisällön päivityspalvelu

Tuntuuko sivuston sisällön päivittäminen turhauttavalta? Sana vain, niin teemme sen puolestasi. Nettisivuston ylläpito on helppoa ja selkeää oman päivittäjäsi avulla. Päivityspalvelu on edullisempi vaihtoehto kuin yksittäiset, tuntihinnoitteluna tehtävät päivitystyöt. Sinun ei tarvitse tuskailla tekniikan ja aikataulujen kanssa vaan voit luottaa siihen, että tarvittavat muutokset tehdään ajallaan. Voit kertoa päivitystoiveesi meille joko puhelimitse, WhatsAppilla, tekstarilla tai sähköpostitse. Haluamasi muutokset tehdään sivustolle mahdollisimman pian.

 • Säännöllisyyttä ylläpitoon
 • Ajankohtaisuudet julkaistaan oikeaan aikaan
 • Säästät aikaa ja vaivaa
 • Vähennät stressiä ja voit keskittyä muihin asioihin
 • Päivitykset tehdään teknisesti oikein

Valitse oma päivityspakettisi:

 • MINI 367 EUR /vuosi
  Peruspäivitysmuutokset sisältöön ja kuvamateriaaliin 6 kpl/vuosi (max. 15 min/päivitys)
 • PERUS 727 EUR /vuosi
  Peruspäivitysmuutokset sisältöön ja kuvamateriaaliin 12 kpl/vuosi (max. 15 min/päivitys)
 • KATTAVA 1.044 EUR /vuosi
  Peruspäivitysmuutokset sisältöön ja kuvamateriaaliin 20 kpl/vuosi (max. 20 min/päivitys), tukipalvelu puhelimitse/sähköpostitse 15 min/5 kpl

Peruspäivitykseen kuuluvat perussisällön, kuten uutisten tai muiden teksti- ja kuvasisältöjen päivitykset. Rakenteelliset ja koodaamista vaativat muutokset tehdään voimassaolevan tuntiveloituksen mukaisesti. Hintoihin lisätään voimassaoleva alv. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Päivitysaikataulut toimistoaikoina klo 08-17 välillä, päivitykset toteutetaan työjärjestyksen mukaisesti tai toiveen mukaan. Toimistoaikojen ulkopuolella varauduttava viiveeseen. Hinta on sivustokohtainen tai erikseen sovittavissa.


Ylläpitopalveluiden sopimusehdot

Maijamedian ja Tilaajan välinen Sopimus päättyy, kun Tilaaja irtisanoo sopimuksen yhtä (1) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Muuten Maijamedian ja Tilaajan sopimus katsotaan voimassaolevaksi ja Tilaajan olevan maksuvelvollinen. Maijamedialla on oikeus irtisanoa sopimus välittömästi ilman irtisanomisaikaa, mikäli Tilaaja syyllistyy olennaiseen sopimusrikkomukseen. Tilaajalla ei ole oikeutta peruuttaa Sopimusta tai jo tilattua palvelua kesken sopimuskauden. Sopimuksen päättyessä tämän kohdan mukaisesti Tilaajalla ei ole oikeutta saada takaisin maksamiaan palvelumaksuja.

Ellei Maijamedian kotisivuilla tai Palvelussa nimenomaisesti mainita toisin, tarjottavat Palvelun osiot ovat aina kuluttajansuojalaissa mainittuja palveluja, joiden suorittaminen on sähköisesti Tilaajan suostumuksella aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, Maijamedialla on oikeus keskeyttää Palvelu, kunnes erääntyneet erät ja mahdolliset korkolain mukaiset viivästyskorot on täysimääräisesti maksettu. Palveluiden irtisanominen on aina tehtävä kirjallisesti. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.