Vuokraa mainostoimisto

Vuokraa mainostoimisto -palveluamme voit hyödyntää laajalti erilaisissa media- ja markkinointitoteutuksissa, esitesuunnitteluissa, asiakasjulkaisujen tekemisessä, tuotekuvauksissa, kotisivujen sisällönsuunnittelussa tai hakukoneoptimoinnissa, tiedonetsinnöissä ja vaikkapa eri vaihtoehtojen tarkasteluissa tai kokonaisvaltaisessa yhteistyössä. Yleensä yhteistyö sisältää jopa kaikkea tätä eri suhteissa.

Tarve määrittää asiat, joihin pureudumme. Palvelujen laajuus ja keskittymispiste on aina sovittavissa. Mainostoimistopäivän voit varata aina silloin, kun tarvetta ilmenee. Yhteistyö on keskustelevaa ja ideoivaa toteuttamista, joustavasti yhdessä tai erikseen. Mainos- ja mediatoimistopalveluiden ulkoistaminen on yritykselle usein kannattavaa. Se on parhaimmillaan henkilökohtaista palvelua ja toteutusta yhdessä ammattilaisen kanssa, jolloin ajatuksia pallotellaan ja sitä kautta saadaan palvelu kohdistumaan yrityksen tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvä idea, kun haluat miettiä asioita projektilähtöisesti sekä päästä nopeasti ja helposti päämäärääsi – tai, kun haluat varmistaa, että projektisi on ensisijainen ja sille on selkeä aikataulu. Projektien kannattavuus myös paranee, kun ne mietitään useammalta kantilta.

Mainostoimistopäivän etu on, että syvennymme vain sinun ja yrityksesi tarpeisiin, kun yleensä toteutamme useitakin asiakasprojekteja saman päivän aikana. Mainostoimistopäivän varaaminen on siis monesti se nopein ja kustannustehokkain ratkaisu etenkin, jos toimitaan kiireaikataululla ja tiedetään projektin joka tapauksessa vievän useita tunteja.

Olemme yrittäjän ja yrityksen toiminnan tukena esimerkiksi silloin, kun…

 • yrityksen markkinointimateriaaleja ja ilmettä uudistetaan tai suunnitellaan uutta
 • yrityksen sanomaa ja sisältöä suunnitellaan sekä kehitetään
 • logoa, ilmettä ja graafista ohjeistoa uusitaan
 • kaivataan uusia näkökulmia ja suuntaa
 • kaivataan yhteistyökumppania media- ja markkinointiasioihin
 • kaivataan uusia kuvia esim. tuotteista tai palveluista
 • kaivataan tehokasta sisältöä palveluille ja tuotteille
 • halutaan ulkoistaa muita yrityksen markkinointitehtäviä säännöllisesti tai epäsäännöllisesti
 • halutaan työvälineitä ja ideoita markkinointiin ja muuhun toimintaan

Hinnoittelusta

 • 1 päivä 847 EUR (6 h)
 • 2 päivää 1.657 EUR (12 h)
 • 3 päivää 2.464 EUR (18 h)
 • 4 päivää 3.252 EUR (24 h)

Arvioita eri työtehtäviin käytetystä ajasta

 • Valokuvaukset: 1 päivä + kuvankäsittelytunnit
 • Yritysesitesuunnittelu: 2 päivää
 • Konsultointi: 1 päivä
 • Sisällönsuunnittelu ja kehittäminen: 2+ päivää sisällöstä ja materiaalista riippuen.
 • Lehtimainokset, asiakkaan toimittamaan materiaaliin 2-4 h

Myös tuntiveloituksella

Katso tarkempi mainostoimiston tuntihinnoittelumme täältä >

Valokuvaukset

Lisätietoja ja tarkempi valokuvaushinnasto täällä >


Alv. 24 % lisätään hintoihin. Mikäli kustannustaso muuttuu, pidätämme oikeuden tarkistaa hintaamme. Painotyöt tarjotaan aina erillisten tarjousten mukaan: painohinnat tarkastetaan painosmäärien sekä valittujen materiaalien perusteella. Kilometrikorvaukset 0,50 EUR/km. Mahdolliset lisätyötunnit 95 EUR/h.

Isommat projektit (kuten www-sivustot) tehdään aina erillisen tarjouksen mukaan, lue lisää verkkosivuston toteutuksista täällä. Hinta ei sisällä mahdollisia ulkopuolelta hankittuja erikoistyökaluja (maksulliset elementit, kuten kuvapankkikuvat, grafiikat, komponentit/moduulit ja palvelintilat). Päivän kesto on 6 tuntia. Työ tehdään pääasiassa Maijamedian toimistolla tai sopimuksen mukaan asiakkaan tiloissa. Palvelu ei sisällä kiinteää asiakasyrityksessä päivystystä ellei toisin sovita.

Kun Vuokraa mainostoimisto -päivä varataan toimestasi, on varaus sitova. Ajankohtaa voidaan muuttaa 2 päivää ennen tai siirtää enintään kolme kuukautta aiemmin sovitusta. Mikäli varaus halutaan perua kokonaan, veloitetaan 50 % sovitusta summasta. Veloitus toteutuneiden päivien ja tuntien mukaan.

Mainostoimistopäivän aikana tehdyistä kuvauksista: Kuvausten yhteydessä kuvankäsittelylle tulee varata noin 40 % kuvauksiin käytetystä ajasta. Valitut kuvat luovutetaan asiakkaan vapaaseen käyttöön käsiteltyinä sopimuksen mukaan (meilitse ja/tai CD/DVD-levyllä näyttö- ja/tai painokelpoisessa muodossa).


Mainos- ja mediatoimisto Maijamedia sijaitsee Porvoossa, Itä-Uudellamaalla, mutta verkon mahdollistamana palvelemme ympäri Suomen. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi voit tilata tuotteitamme ja koulutusta myös verkossa. Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä tietyn palvelun tai tarjouksen tiimoilta? Kysy lisää yhteydenottosivun kautta, vastaamme sinulle pikapikaa.


Maija Luomala, Maijamedia Oy