Nettisivujen tilaaminen: Näin aloitat

Miten aloitat kotisivujen suunnittelun ja tilauksen? Kaikki suunnitteluun ja tilaamiseen liittyvät ohjeet löydät näiden usein kysyttyjen kysymysten joukosta. Käy mahdollisimman moni läpi ja tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen tilaamista. Tilaaminen on selkeää ja helppoa. Yhden sivun ihme™ -valmispaketit on kuvattu laajasti ja lisäosien kautta opit ymmärtämään niiden yrityksellesi tarjoamat mahdollisuudet. Ohessa muistilista tilaamisen tekemiseen.

Näin aloitat…

  1. Olet huomannut, että haluat tehokkaan ja laadukkaan kotisivun sekä päästä toiminnassasi eteenpäin (tärkein ja ensimmäinen asia!).
  2. Tiedät, että sinulla on paljon vaihtoehtoja mitä tarjontaan ja tekijöihin tulee, mutta olet tutustunut Yhden sivun ihme™ -palvelukokonaisuuteen ja pitänyt näkemästäsi.
  3. Olet tutustunut esimerkkisivuun sekä tilaus- ja toimitusehtoihin
  4. Haluat kehittää yritystoimintaasi ja saada näkyvyyttä nettisivun kautta.
  5. Ymmärrät, että olet suunnittelussa itse aktiivisesti mukana. Saat meiltä helpot ohjeet vinkkeineen sisällön keräämiseksi sekä teknisen toteutuksen lähettämällesi materiaalille. On hyvä tietää, että kaikkea matkan varrella oppimaasi pystyt hyödyntämään myös muussa yritystoiminnassasi, mikä on jatkon kannalta todella hyvä asia. SITTEN…
  6. Mieti haluatko valmiin pakettikokonaisuuden vai koostaa sivun itse erillisistä lisäosista? Helpoin tapa on valita esimerkiksi Pianissimo-valmispaketti ja täydentää sitä muilla tarvitsemillasi lisäosilla.
  7. Tilauksen teet klikkaamalla haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tekemällä tilauksen.

Mitkä ovat suositeltavat lisäosat?

Pianissimo-valmispaketti sisältää vähimmäismäärän lisäosia, mikä tekee siitä edullisimman nettikokonaisuuden: ilman Tehosisällön suunnittelu ja Löydy hakukoneissa -lisäosia emme suosittele aloittamaan ellet kuitenkaan ole www-sisältösuunnittelun ja markkinoinnin ammattilainen (usein silloinkin ulkopuolisen mielipide voi tuoda tärkeitä näkökulmia). Nämä yllämainitut lisäosat sisältyvät Pianissimoon.