Stressi. Voiko sen aktivoida voimaannuttavaksi kumppaniksi?

Oliko alkuvuosi tavallista kiireisempi ja koet väsymyksen sekä stressin saaneen sinusta yliotteen? Jos olet ylibookattu ajatustesi kanssa ja arki tuntuu hallitsemattomalta, tämä artikkeli voi kiinnostaa sinua. Artikkelin lopussa on sinulle myös etu aloittaaksesi tämän uuden, mielenkiintoisen matkan 🙂

Muistatko ne lapsuuden tehtäväkirjat, joissa mieli uppoutui ahkerasti tekemiseen, luomiseen ja ongelmien ratkaisuun? Keskittyneenä sivu kerrallaan sitä haki uusia tehtäviä ja haasteita, joista sai onnistumisia ja ahaa-elämyksiä. Tästä stressin eliminointiin tarkoitetussa luomassamme tehtäväkirjassa, eli Kaaos- ja ideakirjassa, on kyse. Hyödynsimme tätä luontaista lapsuuden mielenkiintoa myös aikuiselämän hektiseen ja hullunkuriseen arkeen kehittämällä työkirjan, joka toimii apuna esimerkiksi projektien hallinnassa. Se auttaa pitämään ajatukset kasassa samalla, vaikka työstäisikin stressiä ja erilaisia kaaoksen aiheuttajia. Stressiä ei voi välttää, mutta stressin lievitys tällaisen toiminnallisen ja mieluisan tekemisen avulla voi auttaa.

Epämiellyttävä stressivieras, mitä sille voi tehdä?

Kaaos- ja ideakirjamme on itsetutkiskeleva teos, jossa lukijana otat kaaoksen haltuun ja luot ideoillesi ja haaveillesi enemmän tilaa. Teos on kaksipuolinen. Kirjan toisella puolella on tilaa mielen kaaokselle ja toisella ideoille sekä haaveille. Itse täytät kirjaa omanlaiseksi, samalla aktiivisesti vähentäen stressiä helppojen ohjeiden mukaan.

Vaikka stressistä ja kaaoksesta usein mainitaankin monessa yhteydessä ja se on hälyttävän paljon esillä monen elämässä, koemme, että kaikesta voi löytää jotain opettavaista ja kaunista. Stressi ja kaaos voi olla alku jollekin luovalle, uudelle mahdollisuudelle, kuten tässä tapauksessa se meille muutama vuosi takaperin tarkoitti Kaaos- ja ideakirjan syntymistä.

Vaikka kiireinen elämäntyyli on kovin yleistä ja uupumus voi olla ehkä liiankin läsnä, näitä asioita ei tarvitse silti pelätä. Stressi ja ajoittainen väsymys kuuluu osana elämään. Ne ovat kehosi ja mielesi tapoja kertoa, että olet elossa ja että reagoit asioihin. Ne voivat ehkä myös viestittää siitä, että tarvitset uudenlaista suuntaa tai kevennystä? Pelko ja ahdistus näitä tunteita kohtaan tekee niistä monesti pahempia mielen mörköjä kuin ne todellisuudessa ovatkaan! Tunteiden hyväksyminen ja niistä oppiminen on erittäin vapauttavaa, palkitsevaa sekä hyödyllistä.

Kaaos- ja ideakirjan voi pyhittää vaikkapa työlle, yksityiselämälle tai täyttää jopa kumppanin kanssa yhteisenä projektina. Tiedämme tämän kirjan olleen lahja hääparille, apuna remonttisuunnittelussa ja yleisessä elämänhallinnassa. Haluaisitko sinä tällaisen kirjan itsellesi vai tuleeko mieleesi erityinen henkilö elämässäsi, joka arvostaisi kyseistä lahjaa? Kirja on loistava lahja, joka kehittää, haastaa ja luo onnistumisen tunteita. Loistava lahjaidea ihan kenelle tahansa.

Kirja raivaa tilaa unelmien toteuttamiseen. Opit kirjan avulla vähentämään stressiä siten, että luot siitä voimavarasi ja puskurisi. Nauti elämästä ja kaiva luovuus esiin. Nappaa kynät ja tussit esille ja uppoudu tehtäväkirjan tarjoamaan sisäiseen tutkiskelutuokioon.

Tilaa kirja itsellesi edullisemmin syöttämällä oheinen alennuskoodi verkkokauppamme ostoskorissa: MIELENRAUHA

Osta omaksi

Rauhallisin terveisin,

Saara ja Maija
Maijamedia Oy, mediaa.fi