Porvoon kauniit kodit ja sisustus

Kirjoittanut Sara Leskinen. Ajaton ja harkittu sisustus on kestävä, mutta sitä on kiva piristää pienillä uusilla jutuilla. On hyvä, että pohja on kunnossa ja sitä voi päivittää. Sisustusinspiraatiota voi löytää monista eri paikoista ja poimia suosikit omaan kotiin. Vaikeinta sisustamisessa on valitseminen, sillä tarjolla on niin paljon ihania vaihtoehtoja ja olisi kuitenkin hyvä pohtia, miten elementit toimivat keskenään.

Voiko sisustus olla koskaan valmis? Uskoisin, että ei, sillä mieli voi muuttua ja aina tulee uusia trendejä. Myös vuodenajat vaikuttavat sisustukseen. Syksyn pimetessä on ihanaa lisätä kynttilöitä kodin sisustukseen, ja keväällä kynttilät saavat vaihtua leikkokukkiin. Jouluna kotiin luodaan lämmintä juhlatunnelmaa ja kesällä tulee panostettua pihaan tai parvekkeeseen, mikäli sellainen löytyy.

Mielestäni on ihanaa, miten vanhojen talojen sisustus on säilyttänyt arvokkuutensa. Asuntojen myynti-ilmoituksia katsellessa on ollut kiva huomata, miten vanhoja asuntoja on remontoitu alkuperää kunnioittaen. Olisihan se vääryys modernisoida vanhoja asuntoja täysin. Vanhat talot ovat ulkopuoleltakin usein niin upeita ja koristeellisia.

Porvoon kauniit kodit –sisustuskirja on ajaton ja inspiroiva. Se kätkee sisäänsä viisi upeaa porvoolaista kotia, joiden sisustuksista voi poimia erilaisia vinkkejä oman kodin sisustukseen. Kirja on monipuolinen ja sen kuvat ovat kauniita ja valoisia. Tämä suomalainen sisustuskirja on varma valinta lahjaksi. Kirja kestää aikaa ja sen vinkkeihin voi palata uudelleen ja uudelleen. Porvoon kauniit kodit -sisustuskirja on kaunis sisustuselementti jo itsessään ja sen sisällä on 164 sivua inspiraatiota. Tästä kirjasta löytää uusia ideoita ja vinkkejä jokaisella katselukerralla. Lahjan keksiminen on joskus haastavaa, joten tässä vinkki: tämä ajaton sisustuskirja on toimiva lahja esimerkiksi syntymäpäivänä, jouluna ja tupareihin. Sisustus tekee asunnosta kodin.

Teksti ja kuvat Sara Leskinen. Olen valokuvauksen opiskelija ja teen keväällä 2023 työharjoittelua Maijamedia Oy:lle. Työnkuvani on sisällöntuotanto: valokuvaus, kuvankäsittely, tekstisisällöt, videot ja markkinointi. Suunnittelen ja päivitän hyvän mielen sisältöä @porvoonkauniitkodit-tilille Instagramissa ja Facebookissa. Tilin aiheina ovat Porvoo ja sisustus. Omaa silmääni miellyttävät valoisat kuvat, pastellisävyt ja kauniit sisustuselementit.

Tilaa kirja omaksi täällä >