Mitä jos esitesuunnittelupaketti ’ei toimi’?

Luonnollisesti emme voi luvata 100 % takuuta sille, että yritystoiminnassasi tapahtuu kehitystä, koska kaikki tekemäsi toimenpiteet riippuvat monesta niin ulkoisesta kuin sisäisestä tekijästä. Suuri osa paketin sisällöstä perustuu kattavaan kokemukseemme 15 vuoden ajalta median, mainonnan ja markkinoinnin parissa ja paketissa kerromme kaiken mitä osaamme, jotta pystyt itse hyödyntämään oppeja helposti omassa yritystoiminnassasi.

Paketin sisältö ei pyri edustamaan absoluuttista totuutta eikä väitä näkemyksien olevan ainoita ja oikeita. Tilaajana ymmärrät, että tapoja tuottaa sisältöä on lukuisia erilaisia eikä oikeaa ja väärää tapaa ole, vaikka osaamisellamme pyrimmekin auttamaan sinua välttämään oleellisimmat suunnittelussa tehdyt virheet.

Vaikka pyrimme sisällön mahdollisen paikkansa pitävään tarkkuuteen, emme ota vastuuta siinä olevista virheistä tai puutteista. Käytät tietoa harkitsemallasi tavalla ja omalla vastuullasi. Esimerkit eivät todennäköisesti vastaa täsmällisesti omaa tilannettasi ja täten sinun tulee muuttaa käyttötapoja ja suosituksia oikein katsomallasi tavalla. Tuote sisältää viitteellistä tietoa, joten harkinnanvaraisuus on suositeltavaa.

Vaikka tuote on toteutettu niin, että saisit siitä parhaan hyödyn yritystoiminnallesi, emme voi taata, että tuloksia syntyy tai ansaitset rahaa ehdottamillamme strategioilla, suosituksilla, ideoilla tai työkaluilla. Tuote ei ole ”oikotie onneen” eikä mikään sanomamme toimi takuuna saavutetuista tuloksista. Tulokset riippuvat eri tekijöistä (kuten tiedoista ja taidoista, osaamisesta, omistautumisesta, liiketoiminnan ymmärryksestä, taloudellisesta tilanteesta) ja näistä syistä emme voi luvata varmaa menestystä tai hyötyä. Tilaajana olet vastuussa omista tekemisistäsi, osallistumisesi aktiivisuudesta, myynnistä ja liiketoiminnastasi. Tuote perustuu vain meidän tietoomme emmekä lupaa menestystä. Emme myöskään anna ammatillista, oikeudellista, lääketieteellistä, psykologista tai taloudellista neuvontaa.