Mikä esitekoko olisi minulle paras?

Saatat miettiä, että riittääkö esitteen tila kaikelle haluamallesi informaatiolle. Uskomme vahvasti, että A4-koko on suurimmalle osalle ja moneen tarkoitukseen sopiva. A4 soveltuu monipuolisesti esitteiden ja hinnastojen pohjaksi.

Tilan riittävyyden sijaan usein ongelma kuitenkin on, että miten sisältö saadaan rajattua niin, että kaikki tarvittava sopii mukaan. Tämä vaatiikin harjoittelua. Suunnittelupaketin toisessa osassa käymme läpi tekstisisällön suunnittelun niin, että tekstimäärä, kuvat ja yleisilme kulkevat käsi kädessä.

Yleisesitteeksi A4 on loistava

A4 on äärettömän monikäyttöinen ja taloudellinen koko, josta voidaan luoda melkein mitä tahansa. A4-esitepohjien avulla pääset edullisesti ja helposti lähemmäs oman yritysesitteen toteutumista, jotta yrityksen markkinointi  tehostuu.

A4 on perinteinen, monipuolinen ja luotettava valinta oman yritysesitteen suunnittelemiseksi. A4 mielletään positiiviseksi, koska koko on yleisesti käytössä ympäri Euroopan ja tuttu lähestulkoon kaikille. A4-esitteet ovat edullisia tulostettavia ja selkeitä käsitellä. Kokonsa puolesta ne sopivat lähes 100 % kaikkiin markkinoilla oleviin tulostimiin. A4-esitteeseen mahtuu kattavasti sekä tekstiä että vaikuttavan kokoisia kuvia.

A5 on kompakti, tehokas ja menee suoraan asiaan

A5 on standaripaperikoko ja erinomainen valinta erilaisten flyereiden ja lehtisten toteuttamiseen. Monipuolisuutensa takia yritykset ja yksityiset löytävätkin vuosi toisensa jälkeen lukuisia eri tapoja hyödyntää tätä kokoa ja pitää sen avulla markkinointikulut kurissa. Koko sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kutsupohjaksi, paksulle paperille toteutettuna. A5 on käytössä ympäri maailman.

A5-koolla on lähes rajattomat käyttömahdollisuudet ja silti siihen pohjautuvat toteutukset ovat kustannustehokkaita. Sen etu on nimenomaan pienessä ja tehokkaassa koossa, joka helpottaa säilyttämistä ja mukana kuljettamista. A5-pohjien avulla edesautat oman yritysesitteen toteutumista ja tehostat yrityksen markkinointia.

A5 on erinomainen messuille ja nopeasti jaettavaksi infoesitteeksi ja etenkin, jos asia on mahdollista tiivistää tehokkaasti ja pieneen tilaan. A5-esitteeseen tarvitaan yllättävän vähän tekstiä, kun taas A4-kokoon tekstiä mahtuu selkeästi enemmän.