Millaiset oikeudet minulla on käyttää esitepakettia?

Esitepaketin käyttö on lähes rajatonta. Saat luoda lukemattoman määrän esitteitä kehittääksesi omaa yritystoimintaasi. Esitteiden tekemistä ei siis ole rajoitettu. Saat hyödyntää esitepaketin tietoa ja esitepohjia ihan niin kauan kuin haluat. Tutustu tilausehtoihin huolella ennen tuotteen tilaamista.

Sen sijaan itse esitepaketti kaikessa laajuudessaan sen sisältämine tietoineen ja esitepohjineen on luonnollisestikin suojattu tekijänoikeus- ja immateriaalisilla oikeuksilla.

Esitepaketti on henkilökohtainen hankinta. Esitepaketti on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen käyttöön. Tilaajalla ei ole oikeutta siirtää, myydä, alilisensioida tai luovuttaa esitepaketin käyttöoikeutta, esitepakettia tai esitepaketin osia kenellekään kolmannelle osapuolelle ilman Maijamedian suostumusta. Tilaaja ei saa muuttaa, kopioida, jäljentää, julkaista, ladata, lähettää, välittää, kääntää, myydä, luoda johdannaisia töitä, hyödyntää tai levittää esitepaketin tietoa missään muodossa (myöskään sähköpostitse tai muiden sähköisten välineiden avulla). Tilaaja saa kuitenkin: ladata ja/tai tulostaa yhden kopion yksittäisiä sivuja omaan, ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että kaikki tekijänoikeus- ja muut omistusoikeustiedot säilytetään paikoillaan.

Maijamedia ei ole vastuussa muokattujen esitepohjien sisällöstä lukuun ottamatta sen alkuperäisiä kuvia, ohjeita ja videoita. Tekijänoikeudet alkuperäiseen materiaaliin säilyvät Maijamedia Oy:llä. Asiakas on itse vastuussa muuttamastaan sisällöstä.