Tyhjän asunnon kalustaminen tekoälyn avulla

Meillä Maijamediassa on asuntokuvauspalvelu, jossa asunnot kuvataan useimmiten sellaisinaan. Kuitenkin joissain tilanteissa asunto on tyhjillään ja kaivattaisiin ratkaisua tyhjän asunnon kalustamiseen. Tekoäly voi olla sellainen, kun halutaan säästää aikaa eikä aloittaa massiivisia tavaroitten siirtelyoperaatioita etenkään, jos asunnossa ei ole yhtään mitään, millä voisi stailata, vaan, että kaikki huonekalut olisi tuotava paikan päälle muualta.

Hyvien valokuvien merkitys on merkittävää kiinnostuksen herättämisessä. Entä jos kokeilisimme asuntosi myyntikuntoon saamista ja potentiaalisten ostajien/vuokralaisten houkuttelemista tyhjien huonekuvien sijaan älykuvilla?

Miksi tyhjän asunnon kalustaminen on tärkeää?

Kalustetut asuntokuvat voivat välittää tiettyä tunnelmaa ja niiden avulla voidaan houkutella enemmän ostajia tai vuokraajia tyhjiin tiloihin verrattuna. Kalustetun asunnon avulla potentiaaliset ostajat tai vuokraajat voivat paremmin kuvitella itsensä asumassa tilassa ja saada paremman käsityksen sen koosta ja mahdollisuuksista.

Tekoälyn rooli kalustamisessa

Tekoäly voi olla avain tyhjän asunnon kalustamisessa. Sen sijaan, että yrittäisimme kalustaa asuntoa konkreettisesti, voimme kuvata tyhjän asunnon tai voitte lähettää meille kuvia tyhjistä tiloista. Tämän jälkeen hyödynnämme tekoälyä kalustamaan ne meille virtuaalisesti. Tämä on nopea ja vaivaton tapa saada houkuttelevia kuvia kalustetusta tilasta ilman ylimääräistä vaivaa. Tällainen toteutus voi olla myös kustannustehokas sekä aikaa ja vaivaa säästävä ratkaisu.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tekoälyllä kalustamisen mahdollisuudesta! Hinnat alkaen 350 € + alv. 24 %. Hinta koostuu aloitusmaksusta sekä muokattavien kuvien määrästä.

Huomioi, että pohjalla tulee olla tarpeeksi hyvälaatuiset ja valoisat kuvat. Tekoälyn tuottamia vääristymiä saattaa kuvissa ilmetä ja niihin on hyvä varautua.