Tietoa Yhden sivun ihme® -kotisivuista

Miten Yhden sivun ihme® -suunnittelu toimii?

YSI on osittain automatisoitu palvelu. Käytännössä automaatio tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle kysymyksiä, joiden pohjalta pystymme rakentamaan sivusi sisällön optimaalisemmin. Kysymyksiin vastaaminen vaatii sinulta aluksi hieman aikaa, mutta kaikki tieto palvelee sinua ja yritystäsi myös jatkossa. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme palvelun sinulle kattavalla informaatiolla ja järjestelmällisellä suunnittelulla, mutta pienemmällä hintalapulla. Automatiikka on hyvä myös siksi, ettei palvelulla ole huonoa päivää. Saat tietoa asioista, joista sinun tulee tietää kotisivusuunnittelussa.

– Päivi

Yhden sivun ihme® -toiminnallisuus

Yhden sivun ihme® on responsiivinen kotisivu ja toimii kaikilla laitteilla. Kotisivu ei ole julkaisujärjestelmäpohjainen, mikä takaa turvallisen palvelun, joka ei sisällä raskaita ja toiminnallisuuksiltaan epävarmoja koodeja.

– Päivi

Suunnittelemme yhdessä!

Suunnittelemme kotisivusi yhdessä. Yhden sivun ihme on valintasi, jos haluat mutkatonta palvelua ihmiseltä ihmiselle sekä yksinkertaisen ja tehokkaan kotisivun (jota me kutsumme parhaaksi 24/7-myyntiväyläksi). Yhden sivun ihme® -prosessissa olemme tukenasi alusta loppuun oman kotisivusi rakentamisen myötä. Sinulla ei siis tarvitse olla mitään valmiina tai etukäteen mietittynä. Yhden sivun ihme® (YSI) on alusta loppuun ja optimaalisesti suunniteltu kotisivu ohjaamaan asiakkaita luoksesi kotisivusi kautta.

– Tmi Eija Johansson, www.puheterapiat.fi

Esimerkkisivuja

– Tmi Eija Johansson, www.puheterapiat.fi

Mitkä ovat Yhden sivun ihme® hyödyt?

 • Helppous: Responsiivinen yrityskotisivu, joka kootaan monipuoliseksi kokonaisuudeksi.
 • Selkeys: Tiedät missä mennään suunnittelussa työvaiheiden ja aikataulujen kanssa.
 • Kokonaisuus: Markkinointi ja suunnittelu on käsi kädessä = toimivaa kauneutta.
 • Yhteistyö: Tieto kulkee sinun ja suunnittelijan välillä. Saat avun ja luotettavan yhteistyökumppanin.
 • Laatu: Yli 24 vuoden kokemuksella. Tästä hyödyt tiiviissä paketissa.
 • Responsiivinen – sivu sopii eri laitteille ja näytöille
 • Ilme lähes iätön (puhdas ja kestävä ulkoasu jopa oletusilmeellä)
 • Sisältö on jäsennelty käyttäjäystävälliseksi ja ytimekkääksi. Asiakkaat arvostavat, kun heille tarjotaan asia helposti ja nopeasti – YSI-sivulla se tapahtuu lähes yhdellä vilkaisulla sivua vierittämällä. Katso esimerkkisivuja alempana.
 • Alusta loppuun opastava palvelu, jonka hyödyt voit ulottaa muuhunkin yritystoimintaan. Et jää yksin suunnitelmiesi kanssa vaan teet samalla oivalluksia ja parhaimmassa tapauksessa kehität jopa toimintaasi.
 • Markkinointi edellä, jolloin yrityksen tuotteet/palvelut tulevat parhaalla tavalla esiin niin, että sisältö ja visuaalisuus kulkevat käsi kädessä.
 • Suunniteltu yrittäjien toiveisiin perustuen. Kautta linjan yrittäjät ovat halunneet luotettavan, yksinkertaisen ja kattavasti toimivan nettisivun, joka tuo parhaat puolet esiin. Tällainen sivu toimii tehokkaana asiakashoukuttimena.
 • Vähentää stressiä nettisivuasioista ja vapauttaa aikaa yritystoiminnan kehittämiselle. Jokainen elementti on harkittu auttamaan yritystäsi voimaan paremmin – ja olemaan olemassa.
– Koulutettu hieroja MH

Saako kotisivuun lisää toiminnallisuuksia?

Kyllä. Yhden sivun ihme® -sivua on mahdollista milloin tahansa laajentaa lisäosilla ja tällä tavoin liittää siihen erilaisia toiminnallisuuksia myös tilauksen jälkeen. Kaikki sivuun liitettävät lisätoiminnallisuudet löytyy täällä. Lisäosista suosituimpia ovat olleet esimerkiksi Tiedosto-osio-lisäosa, jonka avulla sivulle saa vaikkapa itsepäivitettävän ”ajankohtaista”-sisältölaatikon sekä mahd. muitakin itsepäivitettäviä tiedostoja, hinnastoja, ”kysymys & vastaus” -tiedostoja tai muita kattavampia palvelukuvauksia – hakukoneoptimoidusti tietenkin!

Sivun näkyvyys hakukoneissa?

Hakukoneteho on pitkälti nettisivustojen kulmakivi. Hakukoneoptimointi ja sisällönsuunnittelu sisältyvät kaikkiin Yhden sivun ihme® -palveluihin, jolloin sisältö optimoidaan mahdollisimman hyvin tuottamaan näkyvyyttä, löytyvyyttä ja sitä kautta yhteydenottoja sekä kiinnostusta asiakkaissa. Yhden sivun ihme®-kotisivu optimoidaan myyntimieheksi kellon ympäri. YSI on ollut monen valinta, koska se on kokonsa puolesta käytännöllinen ja helppo, ollen silti tehokas, ammattimainen ja kustannustehokas verrattuna vastaaviin kattaviin suunnittelupalveluita tarjoaviin palveluihin. Sivu suunnitellaan oleelliset osa-alueet huomioiden.

Kotisivun päivittäminen

Sivun päivittäminen hoituu helposti meille soittamalla, laittamalla viestiä tai sähköpostia. Peruspäivitykset hoituvat usein puolessa tunnissa. Yrittäjät ovat arvostaneet sitä, että voivat delegoida päivittämisen toisaalle ja itse pidättäytyä omassa osaamisalueessaan. Päivityksen minimiveloitus on 0,5 h. Tarkista hinnastomme täällä.

Hinnoittelusta

Sivun vuosimaksuun (434 EUR) sisältyy peruspalvelintila, lukuun ottamatta MINI-kotisivua. Vuosimaksu sisältyy ensimmäisen vuoden maksuun, jonka jälkeen maksat vuosittain ylläpidon vuosimaksua (434 EUR). Domainit eli www-osoitteet (25 EUR/kpl/v) ja domainien mahdolliset uudelleenohjaukset (12,40 EUR/kpl/v) laskutetaan erikseen. Hinnat sisältävät alv. 24 %. Mahdolliset kieliversiot ja muut palvelun ulkopuoliset suunnitelmat toteutetaan perustuntiveloituksella hinnastomme mukaisesti.

Tilaus- ja toimitusehdot