Somekampanjoiden toteutus ja suunnittelu

Haluatko testata mainostamista Instagramissa & Facebookissa? Meta-mainonta, eli Facebookin maksullinen mainonta on oiva mahdollisuus näkyvyyden tehostamiseen ja omien tuotteiden tai palveluiden tunnettuuden lisäämiseen. Mainoskampanjan & somekampanjan suunnittelun saat meiltä. Boostaa näkyvyyttä verkossa!
Facebook-mainonta, Instagram-mainos hinta, Instagram-mainoksen hinta, Instagram-mainonta

Facebook-mainonta

Tehokasta brändin esilletuomista! Suosittelemme Facebook-mainontaa, kun tavoitteena on laajentaa näkyvyyttä verkossa. Facebook-mainonta tarjoaa kohdennetun ja laajan käyttäjäkunnan, varmistaen viestien oikean kohderyhmän saavuttamisen.

Instagram-mainonta

Visuaalisuus ja vaikuttavuus! Instagram-mainonta on hyvä tapa tuoda esille brändin visuaalinen ilme. Se on tehokas, kun haluaa tavoittaa visuaalisesti suuntautuneempaa yleisöä.

Somekanavien yhdistäminen

Laajempi näkyvyys, paremmat tulokset! Yhdistämällä Facebookin ja Instagramin mainonnan luomme synergiaa ja maksimoimme näkyvyyttä. Tämä strategia auttaa saamaan hyödyn irti molempien alustojen tarjoamista mahdollisuuksista.

Meta-mainonta

Hyödynnämme myös Metaa ja sen tarjoamaa Audience Networkiä, joka tarjoaa entistä laajemman näkyvyyden. Tämä mahdollistaa mainonnan tavoittavan vieläkin laajemman yleisön. Audience Networkin avulla voidaan ulottaa Facebook-kampanjoita Facebookin ulkopuolelle muihin mobiilisovelluksiin.

Mainoskampanjan suunnittelu

Panostamme mainoskampanjan suunnitteluun varmistaaksemme, että jokainen mainos on tehokas ja tukee tavoitteita. Pohdimme näitä asioita yhdessä suunnittelutapaamisessa.

Kohdennettu mainonta

Oikea viesti, oikeille ihmisille! Instagramin ja Facebookin kohdennusmahdollisuudet voivat auttaa saavuttamaan oikeat ihmiset ja maksimoimaan tehokkuutta. Kohdennettu mainonta puhuttelee oikeita ihmisiä oikeaan aikaan.

Somekampanjan hinnat

Tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille. Ota yhteyttä, ja autamme sinua luomaan näkyvyyttäsi tukevan, juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi suunnitellun somekampanjan. Hinnat kampanjoille vaihtelevat ja ovat tarpeesta, kampanjaan käytetystä työajasta, vaativuudesta ja laajuudesta riippuvaisia. Kampanjan suunnittelun hinta on alkaen 350 € sekä kampanjaan käytettävä erillinen budjetti (+ alv. 24 %).