Minkälaisia esitteitä esitepohjilla voidaan tehdä?

Minkänäköinen lopputulos on odotettavissa? Kuinka paljon sisältöä esitteeseen mahtuu? Tarkastele tällä sivulla olevia esimerkkejä esitteiden eri käyttöyhteyksistä ja toteutusmahdollisuuksista.

Jo alla olevista esimerkeistä huomaat, että lopputulos voi olla täysin erilainen riippumatta siitä, että jokaisessa on käytetty täsmälleen samoja esitepohjia. Vaikka esite rakentuukin samalle perustalle, silti jokaisesta saadaan yrityksen ilmeeseen sopiva perusesite joko tiiviimpään A5- tai isompaan A4-kokoon, vaakaan tai pystyyn. Usein yrittäjä keskittyy kuitenkin liikaa ilmeeseen, vaikka sisältö on tärkein. Esitepaketti tarjoaa kaikki välineet sekä visuaaliseen että sisällölliseen muokkaamiseen.

Lopputuloksesta saadaan jo pienillä muutoksilla täysin erilainen. Esitepohjien ulkonäköä voidaan muuttaa helposti kirjasinten, kuvien ja värien kautta. Suositeltavaa on pysytellä valmiiksi käytetyissä asetuksissa etenkin, jos tietotekninen osaaminen ei ole vahvuus. Sisältöä on suositeltavaa sijoittaa esitepohjissa olevien sisältötekstien mukaisesti. Annettuja ohjeita ja raameja noudattamalla saadaan yritykselle siisti, konstailematon ja selkeä yritysesite, jota usein ammattimaisella työskentelyllä haetaankin.