Autoteippausten suunnittelu

Autoteippaukset ovat tehokas ja kustannustehokas tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä. Autoteipit ovat investointi, joka hyvin tehtynä maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti yrityksesi näkyvyyden ja brändin vahvistumisen myötä. Olipa yrityksesi auto sitten liikkeellä kaupungissa, maanteillä tai pysäköitynä, autoteippaukset toimivat jatkuvana liikkuvana mainoksena tavoittamaan laajempaa yleisöä. Tässä artikkelissa käsittelemme autoteippausten hyötyjä, erilaisia teippaustyylejä ja miksi kannattaa valita ammattilainen teippausten suunnitteluun. Kun pohdit autoteippauksia, ota meihin yhteyttä.

Mitä autoteippaukset ovat?

Autoteippaukset ovat ajoneuvon pinnalle kiinnitettäviä tarroja, jotka voivat kattaa osan autosta tai koko auton. Ne voivat sisältää yrityksen logon, yhteystiedot, mainoslauseita, grafiikoita ja muita visuaalisia elementtejä. Autoteippaukset voidaan (ja kannattaa) toteuttaa yrityksen brändin mukaisesti, olipa kyseessä sitten hillitty ja elegantti tyyli tai rohkea ja huomiota herättävä ulkoasu.

Autoteippausten hyödyt

 1. Näkyvyys: Autoteippaukset tarjoavat liikkuvaa mainostilaa, joka tavoittaa potentiaaliset asiakkaat missä tahansa autosi liikkuukaan.
 2. Kustannustehokkuus: Kerran tehty investointi autoteippaukseen tuo pitkäaikaisia mainoshyötyjä ilman jatkuvia kustannuksia.
 3. Brändin vahvistaminen: Yhtenäinen visuaalinen ilme kaikissa yrityksesi ajoneuvoissa vahvistaa brändiä ja tekee yrityksestäsi helposti tunnistettavan.
 4. Suojaus: Teipit suojaavat ajoneuvon alkuperäistä maalipintaa naarmuilta ja kulumiselta.

Erilaisia teippaustyylejä

 • Osateippaus: Sopii yrityksille, jotka haluavat lisätä logoja, yhteystietoja tai muita tärkeitä tietoja auton sivuille, takaosaan tai konepeltiin.
 • Kokoteippaus: Peittää koko ajoneuvon ja tarjoaa suurimman mahdollisen mainospinnan. Tämä tyyli sopii parhaiten yrityksille, jotka haluavat maksimoida näkyvyyden ja tehdä rohkean vaikutuksen.
 • Magneettiteipit: Helppo ja joustava vaihtoehto, joka voidaan kiinnittää ja poistaa tarpeen mukaan. Sopii yrityksille, jotka eivät halua pysyviä muutoksia ajoneuvoihinsa.

Miksi valita ammattilainen autoteippausten suunnitteluun?

Autoteippausten suunnittelussa laatu, ilme ja viesti ovat avainasemassa. Varmistamme, että suunnitelma on visuaalisesti houkutteleva ja brändisi mukainen. Palvelumme sisältää:

 • Yksilöllisen suunnittelun: Teemme autoteippaukset täysin yrityksesi brändin mukaisesti, ottaen huomioon toiveesi ja tarpeesi.
 • Yhteistyö paikallisteippaamoiden kanssa: Vaikka emme itse toteuta teippauksia, teemme yhteistyötä luotettavien paikallisteippaamoiden kanssa ja voimme suositella sopivia kumppaneita teippausten toteutukseen.
 • Ammattilaisen kosketus: Asiantunteva suunnittelu varmistaa, että teippaus ei ole vain visuaalisesti näyttävä, vaan myös toimiva ja pitkäikäinen.

Näin pääsemme alkuun

 1. Ota yhteyttä: Kerro meille tarpeistasi ja toiveistasi autoteippauksen suhteen.
 2. Suunnittelu: Luomme yksilöllisen suunnitelman, joka vastaa yrityksesi brändiä ja tavoitteita.
 3. Toteutus: Autamme sinua löytämään luotettavan paikallisteippaamon, joka toteuttaa suunnittelemamme teippauksen ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous autoteippauksen suunnittelusta.