Tietoja Maijamediasta

Maijamedia Oy

Vuosien kokemus yrittäjien kanssa työskentelemisestä on auttanut kehittämään jokayrittäjälle suunniteltuja ratkaisuja, jotka tuovat markkinoinnin osaamisen ja näkökulmat helposti yrittäjän arkipäivään, ymmärrettävässä ja käytännönläheisessä muodossa. Yli 17 vuoden kokemuksella ja koulutuksella markkinoinnin, median ja viestinnän alalta edesautamme asiakkaittemme mahdollisuuksia jopa itsenäisesti oman yritystoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. Ymmärrämme yrittäjien erilaiset tarpeet, joille kaikille yhteistä kuitenkin on tehokkuuden tavoittelu ja taloudellisesti kannattaviin ratkaisuihin pyrkiminen. Yrittäjänä olet saattanut pohtia suunnittelijan palkkaamista esimerkiksi esitettä tai nettisivujasi varten, mutta olet kokenut työn kalliina ja mittavana investointina. Asiantuntijatyö on usein kattavaa ja kokonaisvaltaista. Suunnittelijan kanssa yhteistyötä harkitessa on AINA hyvä huomioida, että kaikki eivät työskentele ensisijaisesti markkinoinnin vaan taiteellisen näkökulman parissa: valitettavasti pelkkä hyvännäköinen materiaali tai sivut eivät takaa tulosta, vaikka kaunista suunnittelua onkin ilo katsella. Tarkista siis aina, että kauneus, toteutus ja sisältö kulkevat käsi kädessä markkinoinnin kanssa ja mieti, että millaisia tavoitteita toivot. Onko tavoitteena vain tehdä jotakin vaiko myös saavuttaa sillä jotain? Sillä pelkkä tekeminen ei välttämättä riitä.

Nautimme yrittäjien kanssa työskentelemisestä. Tavoitteemme on auttaa yrityksiä menestymään ja löytämään kannattavat & kustannustehokkaat ratkaisut inspiroivaan ja motivoivaan toimintaan. Olemme erikoistuneet kehittämään taloudellisia & toimivia ratkaisuja erityisesti pienyrityksille, joille kustannustehokkuus ja palvelun monipuolisuus ovat tärkeässä asemassa. Tarjoamme myös henkilökohtaisia mainostoimistopalveluja ”kädestä pitäen”, onpa kyseessä sitten

 1. verkkosivustojen suunnittelu, toteutus ja uudistaminen
 2. hakukoneoptimoinnit, isot ja pienet
 3. markkinointi ja mainonta
 4. painotuotteiden tai erilaisten ilmoitusten suunnittelu
 5. ikkuna- ja autoteippausten suunnittelu
 6. yritystunnusten eli logojen suunnittelu
 7. yrityksen valokuvaukset, (henkilö, tuote ja miljöö)
 8. tiedotteiden laatimiset

Valmispakettimme aktiiviselle yrittäjälle

Yrittäjä usein haluaa toteuttaa markkinointiaan myös itse, jotta pystyisi oma-aloitteisesti ja taloudellisesti hyödyntämään taitojaan yritystoiminnassaan. Olemme toteuttaneet nämä toiveet ja tehneet tiivistä yhteistyötä yrittäjien kanssa. Muun muassa seuraavat tuotteet on kehitetty säästämään yrittäjän kukkaroa, mutta silti kehittämään ja antamaan kaiken oleellisen tiedon ja osaamisen. Näillä tuotteilla kehität yritystoimintaasi kustannustehokkaasti vaikka heti!

 • Tehokas Yhden sivun ihme® on kotisivupalvelu, joka tarjoaa huippuluokan palvelun avaimet käteen -periaatteella.
 • Valmislogo on edullisin suunnittelijan toteuttama logomahdollisuus yritykselle, joka arvostaa laatua ja yksilöllisyyttä.
 • Jokayrittäjän opas paljastaa markkinointijipot ja -vinkit tiiviissä verkko-oppaassa.
 • Massiivinen paketti tee-se-itse-markkinointia ja esitesuunnittelua. Kattava markkinoinnin paketti + esitepohjat on kuin 6 viikon intensiivikurssi markkinoinnin ja esitesuunnittelun saloihin.

Etenkin aloittavilla yrittäjillä on usein taloudellisesti tiukkaa ja ilman markkinointiapua kasvuun ponnistaminen voi tuntua haastavalta tai jopa mahdottomalta. Tarvittavien markkinointitoimenpiteiden kanssa odottelu on sitä kohtalokkaampaa, mitä pidemmälle niitä venytetään. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oppia markkinointia ja edistää yritysnäkyvyyttä tuotteilla, joista saa tuikitärkeitä taitoja omaa liiketoimintaa hyödyntämään.

Yrittäjyyden mahdollisuuksien parantaminen on koko Suomen etu. Yrittäjän hyvinvointi jakautuu usein yrittäjää paljon laajemmalle alueelle ja siksi yrittäjien tukeminen tuottaa kauaskantoisia vaikutuksia. Auttamalla toisia auttamaan itse itseään, autamme parhaiten.

 

Poljetko paikoillaan?

Yrittäjäksi usein ruvetaan, jotta voidaan päättää omista asioista ja aikatauluista. Moni jää kuitenkin alkuhuuman jälkeen polkemaan paikoilleen erinäisistä syistä, kuten esimerkiksi resurssien riittämättömyydestä.

Jos minkäänlaista resurssipulaa ei olisi, niin mitä tekisit? Ehkäpä uusisit yrityksen kotisivut? Tuunaisit toiminnallisuuksia helpottamaan arkityötäsi? Uudistaisit yrityksesi ilmettä ja materiaaleja? Ottaisit uusia ja tuoreita valokuvia, jotka henkivät yrityksesi ja yrittäjäsielusi ajatusmaailmaa…? Tai vaan nauttisit yhteistyön mielekkyydestä, yhteisestä päämäärästä ja delegoinnin tuottamasta helpotuksesta…?

Olemme itse asettamassa tiellemme esteitä, vaikka todellisuudessa polku on vapaa. On helpottavaa tietää ja ymmärtää, että markkinointipaineita ja mediapaniikkia voi vähentää inspiroivilla ja motivoivilla ratkaisuilla. Yksinyrittäjänäkään et ole yksin.

 

“Don’t wait. The time will never be just right.”
Napoleon Hill

 

Moni yrittäjä on alansa ammattilainen, mutta aika/osaaminen harvoin riittää päivittäisen työn lisäksi yrityksen markkinoinnin ja mainonnan suunnitteluun. Hektisiin päiviin ei tunnu mahtuvan juuri mitään ylimääräistä. Yrittäjän ongelma monesti on, että sijoitetaan yksittäisiin, satunnaisiin toimenpiteisiin, jotka harvoin tuottavat tulosta ja siksi mainostaminen tuntuu tehottomalta ja turhauttavalta. Pelätään, että markkinointiin tehty sijoitus on liian iso siitä saatuun hyötyyn nähden. Lisäksi tärkeitä toimenpiteitä lykätään oikeaa hetkeä odottaessa. Näin menetetään mahdollisuuksia. On parempi aloittaa tänään kuin odottaa päivää, jolloin ’ollaan valmiita’. Emme koskaan valmistu. Olemme aina kesken.

Tuottavin yhteistyöterveisin,
Maija Luomala, Maijamedia Oy

Shopping Cart
Scroll to Top