Palautteita

Asiointi Maijan kanssa on mutkatonta ja mukavaa. Olen saanut nopeaa ja asiantuntevaa apua aina sitä tarvitessani. Olen saanut tukea monissa yritykseni markkinointiin ja sähköiseen viestintään liittyvissä asioissa. Yritykselleni loihdittiin selkeät ja toimivat nettisivut, jotka ovat saaneet asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta hyvää palautetta. Iloisen ja ystävällisen Maijan kanssa on aina ilo asioida.
Tuuli Paltemaa, www.myotatuulivalmennus.fi

Yrittäjä

Kaikki me tiedämme, että kaunis logo on yritykselle elintärkeä. Oupet ei voisi olla onnellisempi, että olemme saaneet mahdollisuuden työskennellä Maijan kanssa. Maija on porvoolainen lahjakas, työlleen omistautunut logosuunnittelija, jonka työpanos on ollut ja tulee olemaan korvaamatonta Oupetille. Parhaimmat asiat syntyvät mahtavasta yhteistyöstä, kiitos Maija.
Kejia Jin, Oupet

Logosuunnittelu

Maija auttoi ja inspiroi yhdistyksemme nettisivujen rakentamisessa ja viestinnän jäntevöittämisessä. Maijan kysymysten pohjalta kävimme vuolasta keskustelua ja hups, tästä kaikesta Maija rakensi oivallisen ja ydinasiat kiteyttävän tekstityksen. Maijalla on aivan uskomaton kyky aistia ja verbalisoida oleellinen. Tuhannet kiitokset ja yhteistyömme jatkuu.
Elina Yrjänheikki

Media- ja mainostoimistopalvelut

Lämminhenkistä, ammattitaitoista palvelua ja moniosaamista!
Anitta Jokela, Kauneushoitola Tähtiolo, Helsinki

Media- ja mainostoimistopalvelut

Olin pitkään miettinyt, mistä löytäisin logontekijän, jonka tyyli henkisi omia ajatuksiani yritykseni hengestä. Etsiskelin netistä erilaisia logoja ja niiden tekijöitä, mutta valitettavan paljon oli logomalleja, jotka näyttivät kovin samanlaisilta tyyliltään, persoonattomilta. En myöskään itse osannut logoa tehdä, joten tarvitsin siihen ammattilaisen. Nyt olen saanut kaikkiin yritykseni materiaaleihin logon, joka istuu yritykseni tyyliin. Koen logon tuovan ammattimaisuutta omaan yritystoimintaani, olin jo hieman ehtinyt kärsimään siitä, ettei logoa ollut. Nyt kaikki yritykseni materiaalit näyttävät enemmän ammattimaiselle. Toiveitani kuultiin erityisen hyvin ja se loi luottamusta siihen, että logosta tulisi toiveitteni mukainen. Tuntui, että jo alusta lähtien olimme samoilla linjoilla. Tyytyväisyys kautta koko prosessin antoi hyvän fiiliksen, oli hienoa kun pystyi luottamaan eikä minun tarvinnut ’paimentaa perään’ missään kohtaa. Arvostan erityisesti sitä, että sain useita eri variaatioita ja logon pienetkin yksityiskohdat jaksettiin hioa kohdilleen ja näyttää minulle, miltä mikin idea näyttäisi käytännössä konkreettisesti. Oli niistä sitten helppo valita lopulliset logoversiot. Arvostin kuuntelukykyä ja intuitiivista yhteistä ymmärrystä, joka syntyi jo ensimmäisessä puhelussamme. Tuli tunne, että pystyin alusta lähtien luottamaan siihen, että logostani tulee juuri oikeanlainen. Suosittelen Maijamedian palveluita mielelläni, yhteistyö oli helppoa ja toimitusajat olivat nopeita. Lopputulos on sellainen, jota toivoin.
Merja Uschanoff: Aurinkoinen Polku, Helsinki

Logosuunnittelu

Tunnelmallinen, tyylikäs kirja, jonka esittelyvideo on tehty ammattitaidolla tukemaan sisustuskirjan ajatusmaailmaa.
Tuija, Kangasala

Porvoon kauniit kodit -sisustuskirja

Loistava apuväline, kun on paljon suunnitelmia ja muistettavia asioita mielessä. Itse käytän tällä hetkellä kirjaa asunnon remontin ideoinnissa ja budjetin suunnittelussa apuna.
Sanna

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Mielenkiintoinen ja innostava! Suuren suuret kiitokseni!
Katri

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Syksyn pimeys, lämpöisiä valoja, kynttilöitä. Villasukat, torkkupeitto. Kuppi kuumaa glögiä ja hieman suklaata. Porvoon kauniit kodit -kirja. Ihana hetki minulle, itselleni. Kesällä varmasti kaappaan kirjan mukanani puutarhaan ja nautin siitä auringon alla, ehkä toteutan osan ihanista kirjan suomista vinkeistä! Kaunis kirja, mitä tulee luettua usein ja aina vaan uudestaan!
Petriina

Porvoon kauniit kodit -sisustuskirja

Inspiroivia vinkkejä sisustukseen! Kauniisti kuvitettu kirja, joka on täynnä ihania yksityiskohtia. Hyvä lahjaidea esim. pukinkonttiin 🙂
Sanna, Helsinki

Porvoon kauniit kodit -sisustuskirja

Innostuin uudelleen asioiden organisoinnista! Kaaos- ja ideakirja laittoi kertaheitolla työpöydällä lojuneet tehtävät järjestykseen ja samojen kansien väliin. Olen pitkään antanut tehtävien ja muistiinpanojen vaan olla levällään ja lykännyt kerta toisensa jälkeen niiden siivousta peläten tuloksen olevan vieläkin ahdistavampi… Mutta kiitos Kaaoskirjan, nyt on asiat järjestyksessä (suurin osa hoidettu!) ja työasioiden lisäksi tuli kirjattua mustaa valkoisella myös muitakin elämän osa-alueita koskevia ajatuksia. Tämä taas avarsi minäkuvaani, joka on ollut arjen kiireessä usein hukassa. Kevensi oloa!
Heidi, 33-vuotta

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Kirjan toteuttaminen on helppoa ja mieluisaa! Kirja on oiva muistus siitä, että itsestäänkin pitää pitää huolta. Ulkoasultaan ja sisällöltään kirja on kaunis ja toimiva ja siitä lopustahan olen minä vastuussa - hyvä peili sille miltä minun maailmani nykyään näyttää. Mieli on aina selkeämpi ja rauhallisempi, kun on saanut asiat paperille - ei tarvitse niitä enää pyöritellä mielessä eikä pelätä unohtavansakaan. Tässäpä kirja, joka on ihan jokaiselle tarpeellinen!
Nainen 40-vuotta

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Ihana kirja! Oikeastaan heti aloittamisen jälkeen tuntui, että sain yöni rauhoittumaan! Kirja on yöpöydällä. Jos yöllä en saa unta, tyhjennän pään sisältöä kirjaan. Kun tiesin, että kirja on vieressä, niin helpotti pelkkä tieto siitä, että jos jokin asia rupeaa yöllä mietityttämään, niin voin kirjoittaa sen kirjaan eikä tarvitse stressata koko yötä ja koettaa muistaa sitä aamulla. Käytän kirjaa 4-7 kertaa viikossa ja lähinnä öisin. Stressiä kirja on vähentänyt 80 %, rauhoittanut yöunia paljon. Sitä myötä tasapainottanut päiväänikin. Ja helpottanut on myös pelko mennä nukkumaan, kun tiedän, että apu on yöpöydällä jos stressi tai ahdistus iskee. Olen niin onnellinen tästä kirjasta <3 Uskomatonta, mutta en ole vuosiin ollut näin rento. Kirja on paras unikaveri ja luotettava ystävä, jolle voi kertoa kaiken.
Minna

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Esitepaketin avulla suunnittelu ja toteutus sujuu ammattimaisia, inspiroivia ja ajatuksia herättäviä materiaaleja seuraten ja samalla ajatustyötä tehden. Suunnittelussa on pakko ottaa hetki aikaa ja miettiä oman yrityksen markkinointiviestintää, mikä ei koskaan ole huono asia. Kokonaisuudessaan esitteen teko sujui ongelmitta ja odotettua nopeammin. Asiakkailta saatu palaute hienosta esitteestä lämmitti mieltä!
Katja Henkola, The Butik, www.thebutik.fi

Yritysesitteiden suunnittelukurssi + valmiit esitepohjat

Alussa menee enemmän aikaa, koska paneutuu asiaan mikä on ihan vaan hyvä ettei aina tee kiireellä pikaisesti jotakin kasaan. Kaikki suunnittelukohdat on kerrottu positiivisesti ja innostavasti. Esitepaketti on juuri passelin kokoinen – ei liikaa tekstiä/infoa ja asiat helppo käydä järjestyksessä läpi pala palalta. www.jumissa.fi
Liisa Kekarainen, Jumissa.fi

Kattava markkinoinnin paketti + valmiit esitepohjat

Esitepaketti on äärettömän ammatillisesti tehty. Tarkkaan mietittyä sisältöä on maustettu inspiroivin tehtävin, joiden avulla oppiminen ja yritystoiminnan kehittäminen on helppoa. Selkeää ja kaunista layoutia on mukavaa seurata ja punainen lanka säilyy alusta loppuun. Paketin vinkeistä ja eduista olisin voinut helposti maksaa enemmänkin!
Annika Björk, Ilon Voima, Porvoo

Kattava markkinoinnin paketti + valmiit esitepohjat

Suosittelen esitesuunnittelupakettia todella myös muille juuri aloittaneille yrittäjille: mielenkiinto ei herpaantunut hetkeksikään! Samalla sain yritykselleni yhtenäisemmän ilmeen ja opin tekemään mainontaa sellaisilla helpoilla keinoilla, joita en olisi osannut edes ajatella. Saamillani tiedoilla myös uusien yhteistyökumppaneiden hankinta helpottui. Sain ihan älyttömästi ideoita lukiessani.
Heidi Törnqvist, Kauneushoitola Onnentunne

Yritysesitteiden suunnittelukurssi + valmiit esitepohjat

Yrittäjän parhaat mainos- ja markkinointivinkit: Luin oppaan ja se herätti montakin asiaa mieleen. Mieheni yrityksen markkinointi on myös retuperällä, joten hankin oppaan hänellekin. Oppaassa oli montakin hyvää isoa ja pientä vinkkiä – esimerkiksi kotisivujen osalta ja muustakin mainonnasta sain uusia ideoita. Asiaa oli paljon ja se oli hyvää: siihen täytynee palata uudelleen ja sisäistää pala kerrallaan. Kiitos hienosta oppaasta!
Leena Vallin, Sairaanhoitopalvelu-Leena

Yrittäjän parhaat mainos- ja markkinointivinkit

Tuntuu vähän kuin valmennukselta - tässä saa paljon enemmänkin kuin pelkät käyttöohjeet. Perusteltua ohjeistusta ja tietoa, jota lukiessa tuntee oman viisauden ja osaamisen kehittyvän. Lukija on huomioitu laajasti ja mahdolliset mieleen juolahtavat kysymykset jo valmiiksi.
Heidi Halonen, Valonia

Yritysesitteiden suunnittelukurssi + valmiit esitepohjat

Erittäin tervetullut kirja moneen tarpeeseen. Sopii niin yrittäjälle kuin ihan tavalliselle tallaajalle ja oikein oiva lahjaidea!
Heidi Halonen, Valonia

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Siis uskomaton kirja! Se on juuri sellainen, mitä ihmiset kaipaavatkin.
Kira Gyllenbögel, Optimiterapia International, www.optimiterapia.fi

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Koin kirjan olevan väline oman itsensä tutkimiseen ja osaamisen vahvistamiseen. Kirjan tekeminen vaatii keskittymistä ja aikaa, ainakin minulle. Yleisesti jäi hyvä mieli!
Satu

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Tällaisen minäkin haluan. Tämä on just sitä mitä tarvitsen kaaoksen taltuttamiseksi. Tilattu on!
Minna

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Hyvä idea. Kirja on pitkälti sellainen, jota äitini kerran minulle opetti. Kirja vaan on fiksummassa muodossa. Selkeämpi ja järjestelmällisempi.
Catharina

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Ihana ajatus! Tällaisen voi antaa lahjaksi sellaiselle, jolla on jo kaikkea.
Sofia

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Kirjan teema sekä idea ovat tosi kiinnostavia ja varmasti monelle ajankohtaisia tässä nykymaailman informaatiovyörytyksessä.
Pekka

Kaaos- ja ideakirja – Asiat järjestykseen ilman stressiä

Siirsimme nettisivumme ylläpitoineen Maijamedialle. Emme enää luottaneet aiempaan palveluntarjoajaamme, koska kustannukset olivat huimat ja tulosta ei silti syntynyt. Laskutus oli runsasta ja vaikeasti tarkastettavaa. Emme aina ymmärtäneet mistä maksoimme. Maijamedialle siirryttyämme olemme saaneet eritellyt laskut ja tiedämme täsmälleen, että maksamme vain siitä, mitä on tehty. Kustannukset on saatu kuriin ja hakukoneoptimointia päivitetään jatkuvasti saatujen kokemusten perusteella. Kulut ovat pudonneet murto-osaan aiemmasta. Myös sivujen päivittäminen tapahtuu todella ripeästi! Kiitos!
Konekor Oy, Anne Korhonen, Porvoo

Hakukoneoptimointi

Suosittelen Jokayrittäjän opasta lämpimästi. Minulle siitä oli ja on apua. Olen opiskellut vuoden verran yrittäjän opintoja ja opas täydentää mahtavasti markkinointi ynnä muita yritysasioita. Oppaan neuvot ja vinkit olivat mielestäni hyvin konkreettisia ja toteutettavissa enkä osannut kaivata siihen mitään lisää. Opas auttoi ymmärtämään, että todellakin olen säästänyt ihan väärässä päässä. Opas meni täysin ytimeen.
Sisustussuunnittelija Irina Siikavire, Tampere

Yrittäjän parhaat mainos- ja markkinointivinkit

Valokuvaus: Olen tyrmistynyt, kuinka ihmisen sisältä voi löytää sielun ja jotain enemmän kameran linssin kautta - Kuin matkailija, joka löytää onnen etsiessään.
Kari Hirvonen, Hirvonen ja Pojat Oy

V.I.P. Lemmikkihoitola kiittää asiantuntevasta ja henkilökohtaisesta palvelusta! Suositusten perusteella käännyimme Maijamedian puoleen keväällä 2016 jouduttuamme ikäviin tappioihin ja lähes hermoromahdukseen aiemman mainostoimiston vilpillisen toiminnan tuloksena. Maija otti meidät vastaan kotonaan, kuunteli tilanteemme ja toiveemme ja hoiti nettisivut ja AdWords-mainonnan kuntoon niin, että parissa päivässä puhelin ja sähköpostit olivat tukossa yhteydenotoista. Uusia asiakkaita on tulvinut sisään siitä lähtien ja näyttäisi siltä, että parin viime vuoden kuopat offseasonin aikana ovat taaksejäänyttä elämää. 🙂 Voin lämpimästi suositella Maijamedian kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä palvelua kaikille mikroyrittäjille, jotka miettivät, mistä ja miten nettimainontansa hankkia. Erityismainintana vielä opastus omien sivujen ja Googlepalveluiden hallinnoimisesta ja ihmisläheisestä suhtautumisesta asiakkaaseen. Olemme tosi kiitollisia kaikesta!
Hanna Holmes, V.I.P. Lemmikkihoitola

Hakukoneoptimointi

Kaaos- ja ideakirja on tavallaan ohjaava päiväkirja, jota täytetään tarpeen mukaan esimerkiksi silloin, kun neuvottomuus iskee. Jos ei ole koskaan oikein oppinut kirjoittamaan päiväkirjaa, niin tämän kirjan avulla kyllä oppii! Olin ihmeissäni, kun kaaososiossa asioiden käsin kirjoittaminen paperille alkoi väkisin itkettää... Tämähän taitaakin olla voimallista!
Heli Päiväniemi, STUDIO PILATESLIFT

Heli Päiväniemi, STUDIO PILATESLIFT

Monipuoliset maksutavat...

Kirjoita hakusana ja paina enter

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä.